Berber ve kuaförler, her yaştan avukatlar ile kafe ve restoran çalışanları aşılanıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kafe, lokanta ve restoran çalışanları, berber ve kuaförler ile yaş sınırına bakılmaksızın tüm avukatların da aşı programına dahil edildiğini müjdeledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs aşı programına yeni meslek gruplarının da dahil olduğunu duyurdu. Kafe, lokanta ve restoran çalışanları, berber ve kuaförler ile yaş sınırına bakılmaksızın tüm avukatlar aşılanacak.

KAFE VE RESTORAN ÇALIŞANLARI PROGRAMA EKLENDİ

Bakan Koca, sosyal medyada yaptığı açıklamada, yarından itibaren gıda üretim ve dağıtım sektörü ile kafe, lokanta ve restoran çalışanlarının da aşılanacağını belirtti.

Sağlık Bakanı Koca, "Aşı programımızda meslek gruplarımızın tanımlanmasına devam ediliyor. Yarından itibaren Gıda üretim ve dağıtım sektörü ile kafe, lokanta ve restoran çalışanları da programa dahil ediliyor. Bu güce güvenin." dedi.

 

BERBER VE KUAFÖRLER DE AŞILANACAK

Sağlık Bakanı Koca, bir diğer duyurusunda da berber ve kuaförlerin de aşılama programına alındığını kaydetti. Koca, "Aşı programı kapsamında berber ve kuaförler de aşılanmaya başlıyor. Randevularınızı yarından itibaren alabilirsiniz. Bu güce güvenin." ifadelerini kullandı.

Aşı programı kapsamında berber ve kuaförler de aşılanmaya başlıyor. Randevularınızı yarından itibaren alabilirsiniz. Bu güce güvenin.

 

 YAŞ SINIRINA BAKILMADAN TÜM AVUKATLAR AŞIYA

Bakan Koca son olarak avukatlara da müjde verdi. Koca'nın açıklamasına göre, yarından itibaren yaş sınırlaması olmadan tüm avukatların aşı olabileceğini belirtti.

 

Berber ve kuaförler, her yaştan avukatlar ile kafe ve restoran çalışanları aşılanıyor ile ilgili etiketler aşı programo kafa restoran çalışanları koronavirüs aşısı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.