Kafe, lokanta ve restaurantlar ne zaman açılıyor?

Kabine toplantısının akabinde birçok vatandaş ve esnaf; kafe, lokanta, restaurantların ne zaman açılacağını merak etmeye başladı. Binlerce işletmeci lokantaların, kafelerin restoranların çalışma saatlerinin yeniden düzenlenmesini beklemekte. Peki, kafe, lokanta, restaurantlar ne zaman açılıyor?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bir kez daha toplandı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantının bitimi sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan Ulusa Sesleniş Konuşması yaptı.

Lokantalar, kafeler, restoranlar ne zaman açılacak?

Lokanta, kafe ve restoranların son durumu ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Restoran, kafe, kıraathane ve benzeri esnafımızı rahatlatacak adımların yol haritası önümüzdeki günlerde açıklanacaktır." dedi.

Erdoğan, "İllerimizi, Bakanlığımızın belirlediği kriterlere göre 4 gruba ayırarak mart başı itibarıyla kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz" sözlerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İllerimizi vaka, aşı oranları gibi kriterlere göre düşük, orta, yüksek, çok yüksek riskli olarak sınıflandıracağız. Normalleşme takvimini de buna göre yürüteceğiz." ifadelerini kullandı.

Kafe, lokanta ve restaurantlar ne zaman açılıyor? ile ilgili etiketler kafe lokanta restaurant kabine toplantı kısıtlama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.