'KAFAYI YEMEMEK NE MÜMKÜN!'

İki usta isim, SuperHaber yorumcusu-Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve Hürriyet yazarı - SuperHaber yorumcusu Nedim Şener ile "Memleket Aşkına"nın yeni bölümü SuperHaber Youtube kanalında...

Eren Bülbül, Trabzon'da, 3 yıl önce PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine yer gösterirken açılan ateşle şehit edildi. Türkiye o gün yasa boğulurken Eren'in 24 Haziran günü attığı 'Biri de çıkıp demiyor ki: Eren iyi ki varsın' paylaşımı, bu 24 Haziran'da bir kez daha gündeme geldi... Mete Yarar ve Nedim Şener de "Memleket Aşkına"nın yeni bölümünde şehit Eren Bülbül'ü anarken, hem tüm şehitlerimizi yad etti hem de terör yardakçılarına meydan okudu...

"ÖLDÜRÜLEN TERÖRİSTLERİ SAVUNMAK DEMOKRASİ OLUYOR!"

Mete Yarar, 2017'de hain PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül ile ilgili "Eren iyi ki varsın, iyi ki bu toprağın çocuğu oldun, iyi ki ailene ve vatana millete birçok hizmette bulundun. Hepimize verdiğin dersle, herkesi tokatladın. Annesinin anlatımından biliyoruz. Evinin geçimi için her dakika çalışmak zorunda olan bir delikanlıdan bahsediyoruz. Bu delikanlı mücadelesini yaparken hiç vazgeçmiyor. Elinden geldiği kadar da hayatını Karadeniz’in tepelerinde yaşamaya çalışıyor. Orada yaşam çok zordur, bir dönüm araziyi elde edebilmek için çok uğraşır insanlar. Seliydi, yağmuruydu, domuzuydu... Yalnızca orada bir odun bile çıkartmak veya çayıydı fındığıydı, kolay değildir… Bu yağız delikanlı da oranın çocuğu. PKK’lıların evlerinden yiyecek adıklarını ve diğer bölgede gezindiklerini hemen bildiriyor. Jandarma grubuna da eşlik ederek, bulundukları yere kadar götürüyor ve orada şehit düşüyor. Örneğin Minneapolis'te öldürülen siyahi vatandaşla ilgili bazı yorumlar gördüm. Oradaki polisleri savunan kişilere karşı şöyle diyorlar; ‘Sen oradaki masum bir vatandaşı öldüren kişiyi savunmayı nasıl bir insanlık olarak görüyorsun?’ diye soruyorlar. Bu lafı söyleyen adam, Eren Bülbül’ü şehit eden teröristi sahipleniyor. Gerçekten kafayı yememek için akıl sağlığını korumak için duruyorsun. Demek ki Amerika’da olunca bu baya büyük bir olay oluyor. Türkiye’de olunca demekki bizim vatandaşlarımız öldürülebiliyor ve öldürülen teröristleri savunmak demokrasi oluyor. Orada böyleymiş demekki, denizi okyanusu geçince başka bir şey oluyor." ifadelerini kullandı.

'KAFAYI YEMEMEK NE MÜMKÜN!'

"TÜRKİYE'DEKİ HUKUK SİSTEMİ DÜNYANIN HİÇBİR YERİNDE YOK!"

Nedim Şener ise Eren Bülbül'ü şehit eden terör yardakçılarıyla ilgili, "Bu ülkede geçen hafta Eren Bülbül’ü şehit eden aşağılık PKK’lı teröristin cenazesine katılmış kişi için milletvekili düşürüldü diye demokrasi yürüyüşü yapıldı. Böyle bir ülke dünya üzerinde yok. Bu ülkedeki hukuk sistemi, dünyanın hiçbir yerinde yok. Aksaklıklar var, yanlışlıklar var ama şu rahatlığa bak. Birisi 15 yaşındaki Eren Bülbül’ü, üzerinden sayısız mermi çekirdeği çıkan şehit astsubayı şehit edecek, sonra o terörist öldürülecek, bu ülkede cenazesi olacak ve bir HDP’li milletvekili ona gidecek sonra da KCK üyesi olduğu için bu milletvekili düşürülmüş olacak. Bu kişi için Türkiye’nin dört bir yanından yürüyüş yapılacak, adına da demokrasi diyecekler. İnsan kafayı yer biliyor musun? Dünyanın neresinde böyle bir hukuk var? Bu kişi KCK’dan hüküm giydi. Velev ki o davada bütünüyle hata olsun, ki değil. Bu ülke şehitleri için sadece sessiz sedasız ‘İyi ki varsın Eren’ diyor. Gidin ABD’de ya da Avrupa’da yapın böyle bir şeyi, böyle bir örneği yoktur." ifadelerini kullandı.

'KAFAYI YEMEMEK NE MÜMKÜN!' - Resim : 2

"Memleket Aşkına" yeni bölümüyle SuperHaber Youtube kanalında yanında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

'KAFAYI YEMEMEK NE MÜMKÜN!' - Resim : 3

'KAFAYI YEMEMEK NE MÜMKÜN!' ile ilgili etiketler Memleket Aşkına Mete Yarar Nedim Şener eren bülbül

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.