Kafasını fırına çarptı ve bu hale geldi!

İngiltere'de yaşayan bir kadın, kafasını fırına çarptıktan sonra yarasının enfeksiyon kapması sonucu et yiyen bakteriye yakalandı. 2 çocuk annesi kadının suratı tanınmaz hale geldi.

İngiltere'nin Leeds şehrinde yaşayan 47 yaşındaki kadının suratının yarısı, et yiyen bakteriler tarafından tanınmayacak hale getirildi. Donna Corden isimli İngiliz kadın, tedavisinin kozmetik kısmı için adeta yalvarıyor.

KAFASINI FIRINA ÇARPTI

2017 yılında kafasını fırına çarpan kadın, ölümcül bir enfeksiyon kaptı. Nekrotizan fasiiti adı verilen enfeksiyon ile mücadele eden kadının suratının yarısı çıkarılmak zorunda kalındı.

 Kafasını fırına çarptı ve bu hale geldi!

KÜÇÜK BİR KESİK SURATINI BU HALE GETİRDİ

Kazadan sonra sadece sol kaşının üzerinde küçük bir kesik fark eden ve durumu önemsemeyen kadın, ertesi gün yaranın siyahlaşmaya başlaması üzerine hastaneye gitti. Çürüyen etin kesilmesine rağmen zehirlenen kadın komaya girdi ve yoğun bakımda yaşam savaşı verdi.

 Kafasını fırına çarptı ve bu hale geldi! - Resim : 2

TEDAVİ İÇİN PARA TOPLUYOR

Donna hayatta kalmayı başarıp yaraları iyileşse de hayatını değiştirecek izler suratında kaldı. Donna kozmetik cerrahi ile eski haline dönebilmek için kampanya başlatarak para toplamaya başladı.

Kafasını fırına çarptı ve bu hale geldi! - Resim : 3

Bir dizi operasyon geçiren ve hayata dönmeyi başaran kadın, suratını eski haline geri döndürmek istiyor. Donna, kısa süre önce Dublin'den ünlü dermatolog Dr. Patrick Treacy ile bir konsültasyon yaptı ancak işini iki kız çocuğuna bakmak zorunda kalıp bıraktığı için tedavisine devam edemiyor.

Kafasını fırına çarptı ve bu hale geldi! - Resim : 4

Kafasını fırına çarptı ve bu hale geldi! ile ilgili etiketler İngiltere et yiyen bakteri
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.