Kafamız nasıl güzel diyen fenomen öldü mü? Yunus Dönertaş neden öldü, katili kim?

“Kafamız nasıl güzel” repliğiyle tanınan ünlü fenomen Yunus Dönertaş’tan üzücü haber geldi. Verdiği sokak röportajıyla fenomen haline gelen ve yaklaşık 8 aydır kayıp olan Dönertaş’ın kemikleri bir piknik alanında bulundu. Peki, Yunus Dönertaş kimdir, neden öldü? Yunus Dönertaş’ı kim öldürdü?

Sosyal medyada en çok izlenen videolar arasında yer alan “Kafamız nasıl güzel” repliğiyle bilinen ünlü fenomen Yunus Dönertaş’tan acı haber geldi. Geçtiğimiz günlerde Çorlu'da yer alan bir piknik alanında bulunan kemik parçalarının Dönertaş'a ait olduğu saptandı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Peki, Kafamız nasıl güzel diyen fenomen öldü mü?

Yunus Dönertaş neden öldü?

Çorlu Zafer Mahallesi'nde yer alan TEMA Piknik Alanı'nda geçen yıl Ağustos ayında koyun otlatan bir çoban, bu sırada kafatası ve kemik parçaları bulunca durumu hemen polise bildirdi. Çobanın ihbarı üzerine olay yerinde inceleme yapan ekipler, insana ait olduğu belirtilen kafatası ve 3 kemiğin yanında ayrıca iç çamaşırı da buldu. Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kafatası ve kemikler, incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kemikler ve kafatası; 15 Temmuz 2021 tarihinde ailesi tarafından kayıp ilanı verilen Yunus Dönertaş'a ait çıktı.

Yunus Dönertaş

Yunus Dönertaş kimdir?

1979 yılında Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde dünyaya gelen Yunus Dönertaş, 2012 yılında babasını kaybetmesinin ardından ailesiyle sorunlar yaşadıktan sonra Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde evsiz olarak yaşamını devam ettiriyordu.

Sarı Mikrofon adlı programa 2017 yılında verdiği sokak röportajı ile "Ama kafamız nasıl güzel" sözleriyle sosyal medya fenomeni olan Dönertaş, zaman zaman sosyal medya hesabından paylaşımda bulunuyordu.

En son 2 Temmuz 2021 tarihinde hastaneden bir fotoğraf paylaşan Yunus Dönertaş, 42 yaşında hayatını kaybetti.

Kafamız nasıl güzel diyen fenomen öldü mü? Yunus Dönertaş neden öldü, katili kim? ile ilgili etiketler Fenomen yunus dönertaş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.