Kafalarını kesip dere yatağına attılar

Adana'nın Yüreğir ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. Korkunç durum dere yatağından gelen kokular üzerine ortaya çıktı. Kokudan rahatsız olan çevre sakinleri dere yatağına baktıklarında onlarca gövdeleri olmayan at ve eşek kafası ile çok sayıda kemik buldu.

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesi, Bahçelievler Mahallesi yakınında bulunan dere yatağında gelen kötü kokular bir vahşeti ortaya çıkardı. 

Dere yatağına bakan mahalle sakinleri çok sayıda at ve eşek kafası ile kemiklerini buldu.

At ve eşeklerin kesildikten sonra geriye kalan parçalarının da çuvallara konulup, dere yatağına atıldığı belirtildi. Köpekler tarafından parçaların çuvallardan çıkartılarak etrafa taşınması sonucunda da korkunç manzara ortaya çıktı. 

Yaklaşık 200 metrelik bir alanın hemen her yerine yayılan at ve eşek kafalarının yanı sıra bir atın da sadece gövdesi bulundu. 

Mahallede hayvancılıkla uğraşan Mehmet Mustafa Köroğlu (75), astım hastası olduğunu, kötü kokular nedeniyle nefes alamayacak duruma geldiğini belirterek, "Geceleri kokudan boğulacakmış gibi uyanıyorum. Bizim elimizden bir şey gelmiyor, yeter artık" diye konuştu.

Kafalarını kesip dere yatağına attılar

'KOKUDAN DURAMAYACAK HALE GELDİK'

Mahalle sakinlerinden Ramazan Dağgülü ise kemiklerin atılı olduğu yerde tarlasının olduğunu belirterek, "Biz tarlalarımızı artık sulayamayacak duruma geldik. Yaz geldiğinde ürünlerimiz susuz kalacak. Çünkü bu pislikten ve kokudan dolayı dereye inip, su alamıyoruz. Burada onlarca kesilmiş at var. Biz artık bu kokudan duramayacak hale geldik. Bu at ve eşeklerin buradan kaldırılmasını istiyoruz. Bu at ve eşekleri gece saatlerinde getirip bıraktıktan sonra bir şekilde kaçıyorlar. Bunlar kimliği belirsiz kişiler tarafından bırakılıyor. Sabah uyandığımızda bu görüntüyle karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

'KÖPEKLER YAKLAŞANA SALDIRIYOR'

Koku ve beslenmek için bölgeye gelen köperler nedeniyle rahat çalışma imkanı bulamadıklarını söyleyen Nusret Dağgülü ise "Çocuklarımızı okula götürdüğümüzde köpekler at eti yemeğe geldiği için bölgelerini korumak amacıyla saldırganlaşıyorlar. Bizlere saldırıyorlar. Bu dereye bu leşler boydan boya atılıyor. Maalesef bütün tarlaların önünde bu leşler var" diye konuştu.

 

 

 

Kafalarını kesip dere yatağına attılar ile ilgili etiketler Adana yüreği a.t eşek
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.