Kafalar'ın üyesi nikah masasına oturdu

Sosyal medya fenomeni ‘Kafalar’ grubunun üyelerinden Fatih Yasin, avukat sevgilisi Sena Güzeldağ ile nikah masasına oturdu.

Kafalar'ın üyesi 27 yaşındaki Fatih Yasin, 14 Mart'ta nişanlandığı sevgilisi Sena Güzeldağ ile mutluluğa 'evet dedi. Çiftin nikah şahitliğini Kafalar'ın diğer üyeleri Atakan Özyurt ile Bilal Hancı yaptı.

Kafalar'ın üyesi nikah masasına oturdu

Sosyal medya fenomeni Fatih Yasin, nikah memurunun 'Sena Güzeldağ'ı eşiniz olarak kabul ediyor musunuz? sorusu üzerine arkadaşlarına dönüp 'Ne diyeyim?' espirisi yaptı.

Kafalar'ın üyesi nikah masasına oturdu - Resim : 2


FATİH YASİN KİMDİR?

Sosyal medya fenomeni, oyuncu, senarist Fatih Yasin, 1993 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini Arel Üniversitesi Uluslararası Lojistik Bölümü'nde tamamlamıştır. Çektiği Vine videolarıyla tanınan Fatih Yasin üniversitede Atakan Özyurt’la tanışmış ve daha sonra birlikte çektikleri vine ile fenomen olma yolunda ilk adımı atmışlardır. Daha sonra Bilal Hancı ile tanışarak sosyal medyada paylaştıkları videolar sonrasında Youtube'da Kafalar kanalını açarak çok sevilen fenomenler arasında yer almışlardır.

 Kafalar'ın üyesi nikah masasına oturdu - Resim : 3

Televizyon Programları:


Eser Yenenler Show (Kendisi, 2018)

Çocuktan Al Haberi (Kendisi, 2018)

Rol Aldığı Film ve Diziler:


Kafalarına Göre (Fatih, TV Dizisi 2020-2021)

Enes Batur Gerçek Kahraman (Fatih, Sinema Filmi 2019)

Kafalar Karışık (Fatih, Sinema Filmi 2019)

Eypio: Kaşık (Fatih, Kısa Video Film 2018)

Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? (Fatih, Sinema Filmi 2018)

Yolcu (Kısa Film 2013)

Senaryosunu Yazdığı Filmler:


Yolcu (Kısa Film 2013)

Kafalar'ın üyesi nikah masasına oturdu ile ilgili etiketler Fatih Yasin Atakan Özyurt Bilal Hancı nikah Kafalar Grubu kafalar Youtuber Fatih Yasin
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.