Kafalar grubu üyelerinden bir isim daha dünyaevine girdi

Sosyal medya fenomeni ‘Kafalar’ grubunun üyelerinden Fatih Yasin, geçtiğimiz ay sevgilisi Sena Güzeldağ ile nikah masasına oturmuştu. Bir güzel haber de grubun üyelerinden Bilal Hancı'dan geldi. Bilal Hancı ile Esin Çepni dünyaevine girdi.

Kafalar'ın üyesi 27 yaşındaki Fatih Yasin, 14 Mart'ta nişanlandığı sevgilisi Sena Güzeldağ ile geçtiğimiz ay nikah masasına oturmuş, çiftin nikah şahitliğini ise Kafalar'ın diğer üyeleri Atakan Özyurt ile Bilal Hancı yapmıştı.

Kafalar grubu üyelerinden bir isim daha dünyaevine girdi


Ünü YouTube grubu Kafalar'ın üyesi, 31 yaşındaki sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Bilal Hancı ile Esin Çepni, Trabzon'da gerçekleşen düğünde evlendi.

Kafalar grubu üyelerinden bir isim daha dünyaevine girdi - Resim : 2

Güzel haberi sosyal medya hesabından duyuran Bilal Hancı; "Evimizin reisi artık o" mesajını paylaştı. Esin Çepni ise, "Yüzlerimiz farklı taraflara baksa da gördüğümüz her zaman aynıydı. Bay ve bayan Hancı gururla sunar" ifadelerini kullandı.

Kafalar grubu üyelerinden bir isim daha dünyaevine girdi - Resim : 3

Düğünde Karadenizli sanatçılar Ekin Uzunlar ve Volkan Arslan sahne aldı.

Kafalar grubu üyelerinden bir isim daha dünyaevine girdi - Resim : 4

Törene Kafalar grubunun diğer üyeleri Fatih Yasin ve Atakan Özyurt'un yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Kafalar grubu üyelerinden bir isim daha dünyaevine girdi - Resim : 5

Kafalar grubu üyelerinden bir isim daha dünyaevine girdi ile ilgili etiketler Atakan Özyurt Bilal Hancı Fatih Yasin Düğün nikah kafalar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.