Kafa karıştıran hamle! Gökhan Göz ile Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler ayrıldı mı?

İki çocuğunun babası türkücü Berdan Mardini ile henüz boşanmadan önce, modacı Gülşah Saraçoğlu'nun sevgilisi iş adamı Gökhan Göz ile 'yasak aşk' yaşayan Fatoş Yelliler'in mutluluğu kısa sürdü. Geçtiğimiz Mart ayında 11 yıllık evliliğini sonlandırdıktan sonra Gökhan Göz ile birlikteliğini gözler önüne seren Yelliler'in ilişkisi bitti. İşte detaylar...

2010 yılında evlendiği, iki çocuğunun babası Berdan Mardini ile boşanma sürecindeyken, Gülşah Saraçoğlu ile bir dargın bir barışık aşk yaşayan iş adamı Gökhan Göz ile adı aşk iddialarına karışan Fatoş Yelliler geçtiğimiz günlerde birlikteliğini ilan etmişti.


AŞKLARINI İLAN ETMİŞLERDİ...

Beran Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler ile Gökas Filo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Göz geçtiğimiz günlerde Instagram'dan sarmaş dolaş karelerini paylaşarak birlikteliklerini gözler önüne sermişlerdi. Ancak çiftin mutluluğu kısa sürdü.

gökhan göz - fatoş yelliler

Karadağ'ın Budva şehrinde tatil yapan ve verdikleri pozları Instagram hesabından takipçileriyle paylaşarak, birlikteliğini ilan eden çift görenleri şaşırtmıştı. İlişkisini artık saklamayan Gökhan Göz, Fatoş Yelliler ile samimi pozlarını sosyal medyadan paylaşmış, Yelliler ise sevgilisinin paylaşımına kalp emojisiyle karşılık vermişti. İlişkilerini artık göz önünde yaşamayı tercih edip sosyal medyadan sık sık birlikte paylaşımlar yapan ikiliden kötü haber geldi. Çiçeği burnunda çift yollarını ayırdı.


BİRBİRLERİNİ SİLDİLER

32 yaşındaki genç iş adamı Gökhan Göz, henüz günler önce sevgilisiyle yaptığı fotoğraf paylaşımlarını Instagram hesabından kaldırdı. Çift birbirlerini Instagram'dan da takip etmeyi bıraktı. 2 çocuk annesi Fatoş Yelliler ile kendisinden 11 yaş küçük aşkı Gökhan Göz'ün bu hamlesi 'aşk bitti' şeklinde yorumlandı. Gözler ayrılık iddası karşısında çift cephesinden gelecek açıklamaya çevrildi.

 

Kafa karıştıran hamle! Gökhan Göz ile Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Gülşah Saraçoğlu berdan mardini gökhan göz Fatoş Yelliler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.