Kafa kafaya facia! 4 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı

Bursa'nın İznik ile Orhangazi ilçeleri arasındaki bağlantı yolunda iki araç kafa kafaya çarpıştı. Araçlardaki sürücülerin ve yolcuların sıkıştığı kazada 4 kişi feci şekilde can verdi, 3 kişi ağır yaralandı.

Bursa'nın Orhangazi ve İznik ilçeleri arasındaki bağlantı yolunda iki araç kafa kafaya çarpıştı. Korkunç kazada sürücülerin ikisi de dahil 4 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi de ağır şekilde yaralandı.

İznik ilçesi ile Orhangazi ilçeleri arasındaki bağlantıyı sağlayan karayolunda saat 17.30 sıralarında, Orhangazi istikametinden İznik istikametine seyreden hafif ticari araç ile İznik istikametinden Orhangazi istikametine seyreden otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Kafa kafaya facia! 4 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı

Çarpışmanın etkisiyle iki araç hurdaya dönerken adeta can pazarı yaşandı. Otomobil ve kamyonet içerisine sıkışan vatandaşlara ilk müdahale olay yerinden geçen başka sürücüler tarafından yapılmak istense de sıkışan vatandaşları araçların içerisinden çıkarmak mümkün olmadı.

Kafa kafaya facia! 4 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı - Resim : 2

Olay yerine çok sayıda 112, itfaiye, AFAD ve jandarma ekibi sevk edildi. Otomobilde sıkışan biri araç sürücüsü 2 yolcu ile kamyonet içerisinde sıkışan sürücü olay yerinde can verdi. Ağır yaralı olan 3 kişi de itfaiye ekipleri tarafından araçlardan çıkarılıp 112 ambulanslarıyla Orhangazi Devlet Hastanesine gönderildi.

İHA

Kafa kafaya facia! 4 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı ile ilgili etiketler Bursa kaza

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.