Kafa atan gence kurşun yağdırdı! Saniye saniye görüntülendi...

Okmeydanı'nda bir grup genç, bastıkları işyerinde kafa attıkları Ahmet D. tarafından silahlı saldırıya uğradı. Ahmet D.'nin gruba kurşun yağdırdığı o anların güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Olayın ardından serbest bırakılan Ahmet D. sonraki gün tekrar kendisine kafa atanların işyerini basarak kurşun yağdırdı.

Beyoğlu Okmeydanı Fetihtepe Mahallesi'nde önceki hafta cumartesi günü saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda, Kadir K. ve beraberindeki 2 kişi sokak üzerindeki araç kiralama firmasına geldikten sonra işyerinin önünde Ahmet D. ve Mahmut D. ile tartışan gruptaki bir şahıs, Ahmet D’ye kafa attı.

KAFA ATAN GENCE KURŞUN YAĞDIRDI

Kavganın büyümesi üzerine Ahmet D. ve Mahmut D. tabancalarla Kadir K. ve beraberindeki 2 şahsa kurşun yağdırdı. Saldırıdan yara almadan kurtulan grup kaçarak kayıplara karıştı. Olayın ardından çalışma başlatan Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Ahmet D. ve Mahmut D’yi yakalayarak gözaltına aldı. Tabancaların da ele geçirilmesinin ardından emniyette işlemleri yapılan Ahmet D. ve Mahmut D. savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Kafa atan gence kurşun yağdırdı! Saniye saniye görüntülendi...

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Yaşanan silahlı kavganın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, işyerinin önüne gelen grup, içeridekilerle tartışıyor. Tartışma esnasında gruptaki şahıslardan biri gence kafa atıyor. Ortalığın bir anda karışmasıyla darp edilen genç tabancayla gruba ateş açıyor. Bir süre kurşunlardan korunmaya çalışan grup ardından koşarak kaçıyor. Genç ise grubun arkasından ateş açmaya devam ediyor.

Kafa atan gence kurşun yağdırdı! Saniye saniye görüntülendi... - Resim : 2

ERTESİ GÜN TEKRAR KURŞUN YAĞDIRDI

Öte yandan serbest bırakılan Ahmet D. ertesi gün, gece saatlerinde tekrardan işyerini basan Kadir K.’yı kurşun yağdırarak 7 yerinden yaraladı. Polis tarafından yeniden gözaltına alınan Ahmet D., işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kafa atan gence kurşun yağdırdı! Saniye saniye görüntülendi... ile ilgili etiketler Beyoğlu silah Genç Okmeydanı grup

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.