Kadriye San öldü mü, öldürüldü mü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in bugünkü bölümünde yeni bir konu işlenmeye başlandı. Kadriye San'ın esrarengiz ölümü hakkında detaylar haberimizde...

Müge Anlı'nın 6 Mayıs tarihli canlı yayınında yeni bir konu incelenmeye başlandı. Kadriye San isimli genç kadının yol kenarında cansız bedeninin bulunmasıyla Müge Anlı ile Tatlı Sert programına intikal eden konu oldukça ilginç.

Kadriye San'ın eceliyle mi öldüğü, intihar mı ettiği yoksa öldürüldüğü mü sorularına yanıt aranıyor.

Kadriye San'ın ablasının ortaya attığı iddia ise kan donduran cinsten. Kardeşinin cinler tarafından kaçırılmış olabileceğini söyleyen abla, 'Kadriye cüceler görüyordu, onlarla konuşuyordu ve ona bal yedirdiklerini söylerdi.' dedi.

Kadriye San'ın eşi Halil İbharim San ise canlı yayına bağlandı ve bu iddiaları doğruladı. Kadriye San ile problemler yaşadığını, yataklarını ayırdığın ve cinler ile sürekli konuştuğunu söyledi.

Öte yandan Müge Anlı, Kadriye San'ın işkence edilerek öldürüldüğünü ve aç bırakıldığını tahmin ediyor.

Kadriye San öldü mü, öldürüldü mü?

ATV MÜGE ANLI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Necla ve Metin Büyükşen'i kim öldürdü?

Müge Anlı'nın sunumuyla ATV ekranlarında canlı yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugünkü bölümünde bir süredir devam eden Metin ve Necla Büyükşen çiftinin öldürülmesi konusu işlenmeye devam ediliyor.

Müge Anlı'nın ekibi konuyu aydınlatmak için büyük çaba sarfediyor.

Yaşanan gelişmelerle birlikte Müge Anlı'nın 6 Mayıs 2019 tarihli bölümünde Necla ve Metin Büyükşen'in oğlu Uğur Büyükşen ve kızı Büşra Büyükşen birçok önemli açıklama yapıyor.

Müge Anlı'nın bugünkü bölümünü canlı izlemek isteyenler yukarıdaki linke tıklayarak ATV canlı yayınını ücretsiz izleyebilir...

Kadriye San öldü mü, öldürüldü mü? - Resim : 2

Kadriye San öldü mü, öldürüldü mü? ile ilgili etiketler Müge Anlı canlı yayın canlı izle
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.