Kadriye Deniz çok net konuştu: Özcan Deniz'in Samar Dadgar ile evlenmesini istemiyorum

Özcan Deniz’in kız kardeşi Yurda Deniz ve eniştesi Murat Güler, dün Zekeriyaköy’de bir estetik ve güzellik merkezi açtı. Özcan Deniz’in katılmadığı açılışa annesi Kadriye Deniz’in açıklamaları damgasını vurdu. Oğlunun ilişkisine sıcak bakmadığı konuşulan Kadriye Deniz, Özcan Deniz'in kendisinden 25 yaş küçük İranlı sevgilisi modacı Samar Dadgar ile evlenmesine sıcak bakmadığını ifade etti.

Özcan Deniz'in kız kardeşi Yurda Deniz ve eniştesi Murat Güler, Zekeriyaköy'de bir güzellik merkezi açtı. Özcan Deniz'in katılmadığı açılışa annesi Kadriye Deniz katıldı. Kadriye Deniz, Feyza Aktan'la olayla bir boşanma süreci yaşayan oğlu Özcan Deniz'in Samar Dadgar ile ilişkisi hakkında konuştu.

Daha önce oğlunun ilişkisine onay vermediği ve hatta 'Oğlumun yeniden bu ateşe düşmesine rızam yok' dediği konuşulan Kadriye Deniz konuyla ilgili sessizliğini bozdu. Anne Deniz, oğlunun evlenme teklifi ettiği İranlı Samar Dadgar ile ilişkisi hakkındaki sorulara yanıt vererek evlenmelerini istemediğini belirtti.

Kadriye Deniz çok net konuştu: Özcan Deniz'in Samar Dadgar ile evlenmesini istemiyorum


''ÖZCAN'IN EVLİLİĞİNİ İSTEMİYORUM''

Kadriye Deniz, ''Siz Özcan Deniz'in evliliğine sıcak bakıyor musunuz?'' sorusuna şu yanıtı verdi: ''Şimdi burası sakat... Ben Özcan'ın evliliğini istemiyorum. Özcan duysun da bunu. Bir tane çocuğu da var. Ama kız arkadaşıyla da mutluluklar diliyorum. İlla nikah masasına oturmak mı lazım? Gönüller, kapler bir olsun. Dürüstlük olsun. Bunu Allah'ımdan diliyorum. Evet duyacak tabi şu konuşmalarını. Evliliğini istemiyorum.''

''SAMAR DADGAR İLE TANIŞTIM''

Oğlunun sevgilisiyle tanıştığını da belirten anne Deniz, ''Tanıştım tabii ki... Özcan’ın mutluluğu benim için çok önemli. Bir yastığa baş koysunlar, başka bir yorum yapmayacağım.'' şeklinde konuştu.

Daha önce Kadriye Deniz'in oğlunun üzülmesini istemediği için bu aşka onay vermediği ve Özcan Deniz ile sevgilisinin sosyal medyadan aşklarını ilan edip birlikteliklerini gözler önüne serince evi terk ettiği iddia edilmişti.

Kadriye Deniz çok net konuştu: Özcan Deniz'in Samar Dadgar ile evlenmesini istemiyorum ile ilgili etiketler Özcan Deniz samar dadgar Kadriye Deniz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.