Kadirov'dan savaş karşıtı protestoculara tehdit: "Sizi Ukrayna'ya cepheye gönderirim"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in seferberlik ilan etmesinin ardından çok sayıda kişi Türkiye ve Ermenistan'a hava yoluyla, Gürcistan'a ise kara yoluyla akın etmişti. Konuyla alakalı açıklama yapan Cumhurbaşkanı Kadirov, ülkesinde savaş karşıtı protestocuları akrabaları ile birlikte Ukrayna'da savaş bölgelerine göndermekle tehdit etti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kısmi askeri seferberlik ilanı sonrası Rusya'dan da sınırlı sayıda da olsa birçok kişi protesto gösterileri düzenlemişti.

Bununla birlikte çok sayıda kişi de Türkiye ve Ermenistan'a hava yoluyla, Gürcistan'a ise kara yoluyla akın etmişti.

Kısmi askeri seferberlik kararına tüm dünyadan tepkiler yükselirken, Putin'e yakın Kadirov da protestolara katılanları tehdit etti.

"PUTİN'İN KARARINI TARTIŞMAYIN"

Rusya'ya bağlı Çeçenistan Özerk Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, ülkesinde, savaş karşıtı protestocuları akrabalarıyla birlikte Ukrayna'da savaş bölgelerine göndermekle tehdit etti.

Resmi Telegram hesabından açıklama yapan Kadirov, "Kimileri kısmi seferberliğe karşı çıkmak gerektiğini söylüyor. Hiç kimse Putin'in kararını tartışmamalı sadece uymalıdır. Hepinizi bu saçma sapan gösterilerden uzak durmaya çağırıyorum" dedi.

Putin, geçtiğimiz aylarda Kadirov'a korgeneral rütbesi vermişti.

Kadirov'dan savaş karşıtı protestoculara tehdit: "Sizi Ukrayna'ya cepheye gönderirim" ile ilgili etiketler Rusya Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin kısmi askeri seferberlik ramazan kadirov
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.