Kadirov karşıtı Çeçenler, Ukrayna ordusu saflarında Rusya'ya karşı savaşıyor!

Çeçen birliklerini Ukrayna ile savaşa gönderen Çeçenistan Cumhuriyeti lideri Ramazan Kadirov'a tepkiler çığ gibi büyüyor. Kimi Çeçenler ise Kadirov'un meşrutiyetini reddetti. Rusya'nın yanında yer alan Kadirov'un meşrutiyetini reddeden Çeçen muhalifler, Ukrayna ile birlikte Rusya'ya karşı savaş alanına gitti.

Rusya ile Ukrayna arasındaki Donbass gerginliği topyekün savaşa dönerken çatışmaların 3. gününe girildi. 

KADİROV: ZELENSKİ, PUTİN'İ ARAYIP ÖZÜR DİLESİN

Rusya lideri Putin'e yakınlığı ile bilinen Çeçenistan'da ise yönetimin başındaki Ramazan Kadirov, dün Rus ordusuna destek amacıyla kendi birliklerini Ukrayna'ya gönderdi. Meydanda toplanan askerlerin önünde bir konuşma yapan Kadirov, "Zelenski, Putin'i arayıp özür dilesin" şeklinde slogan attı.

 

NAMAZ KILARAK UKRAYNA'YLA SAVAŞA GİDEN ÇEÇENLER GÜNDEM OLDU

Çeçen milislerinin Ukrayna'ya saldırmadan önce namaz kıldığı iddia edilen görüntüleri de sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada birçok kullanıcı ise Kadirov'a tepki gösterdi.
Kadirov'un meşrutiyetini reddeden Çeçenler, Ukrayna ordusu saflarında Rusya'ya karşı savaşıyor.

 

KADİROV KARŞITI ÇEÇENLER, UKRAYNA ORDUSUNA KATILDI

Gelişmelerden sonra Kadirov'un meşrutiyetini reddeden Çeçenler ise karşı harekete geçti. Bazı Çeçen grupların, Rusya'yla savaşmak için Ukrayna ordusu saflarına katıldığı öğrenildi.

Kadirov karşıtı Çeçenler, Ukrayna ordusu saflarında Rusya'ya karşı savaşıyor! ile ilgili etiketler Rus Rusya Ukrayna kadirov ramazan kadirov çeçenistan çeçen

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.