Kadir ve Melisa'nın yolları bir kez daha ayrılıyor! Kardeşlerim efsanesi KadMel ayrı sahneleniyor!

Kardeşlerim dizisinin sevilen iki ismi olan ve ayrılışları ile herkesi hüzne boğan Kadir ve Melisa yeniden ekranlara geri dönüyor. Ancak beklenenin aksine Halit Özgür Sarı ile Damlasu İkizoğlu’nun yolları tamamen ayrılıyor.

ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisinden ayrılışları ile hayranlarını oldukça üzen Kadir ile Melisa’nın geri dönüşleri bekleyenlere güzel haberler geldi. İkilinin bu sefer aynı dizilerde değil farklı yapımlarda rol alacağı iddia edildi.

Yakın bir zamanda ATV ekranlarında başlayacak Kurtlar Vadisi dizisinin devamı niteliğindeki Yalnız Kurt ile anlaştığı iddia edilen Halit Özgür Sarı burada Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Damla Colbay, Kürşat Alnıaçık, Murat Han, Deniz Evin gibi isimlerle kariyerine devam edecek. Daha öncesinde Sen Anlat Karadeniz ile Kurtlar Vadisi dizisi yönetmeni Osman Sınav’ın güçlü hikayesine yer vereceği Yalnız Kurt, ekranlara bambaşka bir soluk getirecek.

Kadir ve Melisa'nın yolları bir kez daha ayrılıyor! Kardeşlerim efsanesi KadMel ayrı sahneleniyor!

Kardeşlerim dizisinde Melisa karakterine hayat veren Damlasu İkizoğlu’nun ise Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Baba dizisinde Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer ile beraber hayranlarının karşısına çıkacağı son gelen iddialar arasında yerini aldı.

Kardeşlerim dizisinden ayrılıkları ile tekrardan geri dönüşleri beklenen Halit Özgür Sarı ve Damlasu İkizoğlu’nun ayrı yapımlarda isimlerinin geçmesi sonrasında hayranlarının buna nasıl karşılık vereceği ise şimdilik merak ediliyor.

Kadir ve Melisa'nın yolları bir kez daha ayrılıyor! Kardeşlerim efsanesi KadMel ayrı sahneleniyor! - Resim : 2

Kulislerden alınan son iddialar doğrultusunda Kardeşlerim dizisinde Kadir karakterini canlandıran ve senaryo gereğince yapımdan ayrılan Halit Özgür Sarı ile Yalnız Kurt için tarafların anlaşmak üzere oldukları kaydedildi. Bunun yanında çekimleri devam eden dizinin ise Mart ayının başında ATV ekranlarında yayınlanması da bekleniyor.

Kadir ve Melisa'nın yolları bir kez daha ayrılıyor! Kardeşlerim efsanesi KadMel ayrı sahneleniyor! ile ilgili etiketler baba kardeşlerim kadir melisa Damlasu İkizoğlu halit özgür sarı yalnız kurt
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.