Kadir Topbaş'ın eşi Özleyiş Topbaş kimdir, kaç yaşında, nereli?

Koronavirüsten dolayı hayatını kaybeden Eski İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın eşi Özleyiş Topbaş’ın hayatı merak edilir oldu. Peki, Özleyiş Topbaş kimdir, kaç yaşında, nereli, serveti ne kadar?

Geçirdiği koronavirüs salgını yüzünden hastaneye kaldırılan ve uzunca bir süredir yoğun bakımda olan eski İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın eşi Özleyiş Topbaş’ın hayatı araştırılmaya başlandı. Emlak zengini olan Kadir Topbaş’ın eşi Özleyiş Topbaş’ın çocukları Saray Muhallebi zincirinin sahibi ve kardeşleri ise SÜTİŞ’in patronu.

Özleyiş Topbaş kimdir?

21 Şubat 1958 tarihinde Kasımpaşa’da dünyaya gelen Özleyiş Topbaş, İBB Kadın Kolları Koordinasyon Merkezi Fahri Başkanlarından. Aslen Çankırılı (Atkaracalarlı) olan Özleyiş Topbaş, 1958 yılında Orhan Bey ve Saadet Hanım’ın dört kızından ilki olarak Kasımpaşa’da doğmuştur.

Kadir Topbaş'ın eşi Özleyiş Topbaş kimdir, kaç yaşında, nereli?

1972’de 16 yaşında iken üç dönem İBB Başkanlığı yapmış olan 29 yaşındaki Kadir Topbaş ile evlendi. Bu evlilikten Hüseyin Ersan, Mustafa Ömer ve Kübra Topbaş adlarında ikisi erkek biri kız 3 çocukları dünyaya geldi.

B Kadın Kolları Koordinasyon Merkezi Fahri Başkanlarından olan Özleyiş Topbaş ayrıca emlak zengini olarak da bilinmektedir.

Kadir Topbaş'ın eşi Özleyiş Topbaş kimdir, kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler Özleyiş Topbaş kadir topbaş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.