Kadir Topbaş yoğun bakıma kaldırıldı

İBB eski Başkanı Kadir Topbaş'ın geçtiğimiz günlerde ailesi ile birlikte koronavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı. Oğlu, Topbaş'ın durumunun ağırlaşması üzerine yoğun bakıma kaldırıldığını açıkladı. Topbaş'ın şu an basınçlı oksijen desteğinde bulunduğunu belirten M. Ömer Topbaş, doktorların bundan pozitif sonuç alınamaması halinde babasının entübe edileceğini söylediklerini belirtti.

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın ve ailesinin koronavirüs testlerinin pozitif çıktığı ortaya çıkmıştı. 

16 Kasım'dan bu yanan Kovid-19 tedavisi gören Topbaş bu sabah durumunun kötüleşmesi üzerine yoğun bakıma alındı. 

Babasının durumu hakkında sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan M. Ömer Topbaş, İBB eski Başkanı'nın sağlık durumu hakkında şu bilgileri verdi:

"16 Kasım’dan beri Covid tedavisi gören Babamız Kadir Topbaş bu sabah yoğun bakıma alındı.
Doktorlar önümüzdeki saatlerde şu an uygulanan basınçlı oksijen desteğinden pozitif bir ilerleme kaydedilemezse entübe etme durumunda kalabileceklerini söylüyorlar."

Babaları Kadir Topbaş için dua beklediklerini ifade eden M. Ömer Topbaş, "Bu zor anımızda arkadaşlarımız, dostlarımız ve sevenlerinden dua bekliyoruz. Sizlerin duası ve Allah’ın izniyle babamızın kısa zamanda sağlığına kavuşacağına inanıyoruz. Selam ve dua ile Allah’a emanet olun.. dedi. 

Kadir Topbaş yoğun bakıma kaldırıldı

Kadir Topbaş yoğun bakıma kaldırıldı ile ilgili etiketler İBB yoğun bakım kadir topbaş ömer topbaş entübe oksijen
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.