Kadir İstekli gözaltına alındı

Cinsel istismar iddiaları üzerine başlatılan soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen Kadir İstekli, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İstanbul'da 6 yaşındaki bir kız çocuğuna yönelik cinsel istismar iddiaları üzerine başlatılan soruşturma kapsamında şüpheliler hakkında verilen gözaltı kararı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü harekete geçti.

Ekiplerin şüphelilerden Kadir İstekli'yi gözaltına alırken, Yusuf Ziya Gümüşel'in yakalanması için yürütülen çalışmaları sürdürdüğü belirtildi.

NELER YAŞANDI?

Konuyla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. İstanbul Anadolu 2. Ağır Ceza Mahkemesi, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile mağdur H.K.G.'nin avukatlarınca tutuklamaya yönelik taleplerini değerlendirdi. Talebi usul ve yasaya uygun bulan mahkeme, sanık Kadir istekli ve sanık Yusuf Ziya Gümüşel'in üzerlerine atılı suçun vasıf ve mahiyeti, suçun katalog suçlardan olması, CD çözümü içerir bilirkişi raporu ve bu suç için yasada öngörülen alt ve üst sınırları dikkate aldı.

Sanıkların kaçma şüphesi olduğuna vurgu yapan mahkeme, 2 sanığın da tutuklanmalarına yönelik yakalama kararı çıkarttı. Sanıkların yargı alanı içinde yakalandığında 24 saat içinde mahkemede ya da Nöbetçi Ağır Ceza Mahkemesinde hazır edilmesini kararlaştırdı. Müşteki H.K.G.'nin adresinin İzmir'de olduğunu belirten mahkeme, çocukların cinsel istismarı suçu kapsamında ruh sağlığının bozulup bozulmadığı yönünde rapor aldırılmasına karar verdi.

Kadir İstekli gözaltına alındı ile ilgili etiketler Son dakika Gözaltı Yusuf Ziya Gümüşel
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.