Kadir İnanır'ın son durumunu doktorları açıkladı! / VİDEO

Türk sinemasının yaşayan efsanesi Kadir İnanır geçtiğimiz pazar sabahı apar topar hastaneye kaldırılarak sevenlerini korkutmuştu. Sağlık durumunun iyiye gittiği belirtilen ünlü sanatçının doktorları bu sabah bir açıklama yaptı.

Pazar günü evinde fenalaşan, kaldırıldığı hastanede beyninde pıhtı attığı anlaşılıp acilen ameliyata alınan Kadir İnanır'ın sağlık durumu iyiye gidiyor.

Kadir İnanır'ın son sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama yapıldı. İnanır'ın doktoru şunları söyledi:

"Güzel haberleri sizinle paylaşmak için toplandık. Sabah kendisiyle gayet net ve güzel bir konuşma yaptık. Artık kendisi yoğun bakımda değil. Ayağa da kalktı. Yoğun bakımda tutmamızın nedeni bazı risk faktörleriydi. Vücut iyi cevap verdi. Dün yatağına çıkarma fırsatını bulabildik. Konuşması ve anlaması gayet normal, her işini kendisi yapabilecek durumda. Risk analizlerini yapıyoruz. Olabilecek en kısa zamanda taburcu etmek istiyoruz kendisini."

Kadir İnanır'ın son durumunu doktorları açıkladı! / VİDEO ile ilgili etiketler Kadir İnanır sağlık durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.