Kadir İnanır'ın Öcalan'a övgüler yağdırdığı ortaya çıktı!

HDP eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş'ın yazdığı tiyatro oyununu en ön sıradan izleyen tanıdık isimler arasında Kadir İnanır da vardı. Tiyatrodaki fotoğraf tartışılmaya devam ederken Kadir İnanır'ın 2014 yılında katıldığı bir programda Öcalan için "O halkının önderi, kendi halkının lideri" dediği ortaya çıktı.

Terör örgütüne üye olmak suçundan tutuklu bulunan HDP eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş'ın yazdığı tiyatro oyununu en ön sıradan izleyen tanıdık isimler arasında Kadir İnanır da vardı.

"ÖCALAN HALKININ ÖNDERİ, KENDİ HALKININ LİDERİ"

Tiyatrodaki fotoğraf tartışılmaya devam ederken Kadir İnanır'ın geçmişte yaptığı bir değerlendirme yeni tepkilere neden oldu. Kadir İnanır'ın 2014 yılında katıldığı bir programda terörist başı Öcalan için "O halkının önderi, kendi halkının lideri" dediği ortaya çıktı...

Kadir İnanır'ın Öcalan'a övgüler yağdırdığı ortaya çıktı!

Söz konusu sözler başka bir programda da gündeme geldi. Bu programa katılan gazeteci Kadir Yıldız, Kadir İnanır'ın bu sözlerini hatırlattı. Ancak içlerinde CHP' li Barış Yarkadaş ve gazeteci İsmail Saymaz'ın da bulunduğu diğer konuklar bu sözlere inanmadı hatta kahkahalarla güldü. Görüntülerinin ortaya çıkması ile sözlerin gerçekliği kanıtlanmış oldu.

Kadir İnanır'ın Öcalan'a övgüler yağdırdığı ortaya çıktı! ile ilgili etiketler HDP Abdullah Öcalan Kadir İnanır övgü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.