Kadir İnanır'ın çocuğu var mı? Herkesten sakladığı oğlu kim? 72 yaşındaki sanatçının bilinmeyenleri

Yeşilçam efsanesi usta sanatçı Kadir İnanır geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Felç kalacağı iddiaları doktoru tarafından yalanlanan Kadir İnanır'ın çocuğu var mı? Herkesten sakladığı oğlu kim?

Kadir İnanır hakkında gelen son bilgiler sevenlerini üzdü. Geçtiğimiz gün yaşadığı Muğla'nın Ortaca ilçesinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan sanatçının son sağlık durumu hakkında açıklamayı doktoru yaptı. Felç kalacağı iddiaları yalanan Kadir İnanır'ın özel hayatı ve özellikle çocukları merak edildi. Fatsalı olan "Kadir İnanır'ın çocuğu var mı, herkesten sakladığı oğlu kim" soruları da gündem oldu.

KADİR İNANIR'IN ÇOCUĞU VAR MI?

Tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nden yapılan açıklamayla durumunun iyi olduğu ve felç kalma riski haberlerinin gerçeği yansıtmadığı söylenen usta ismin özel hayatı da sevenlerinin gündeminden düşmüyor. Kadir İnanır'ın hiç çocuğu yoktur. Bir dönem herkesten sakladığı bir oğlu var haberleri sosyal medyada oldukça fazla konuşulsa da Kadir İnanır'ın çocuğu yoktur.

Kadir İnanır'ın Sağlık Durumuyla İlgili Hayat Arkadaşı Jülide Kural'dan  Açıklama Geldi

Öyle ki Yeşilçam efsanesi, "Neden çocuğunu yok" sorusuna, "Doğru bir kadın çıkmadı herhalde. Nasıl benim babamın 14 çocuğu varsa, benim de o kadar olmasını isterdim. Yapamadık zamanında. Bir kavganın içindeydik, o sırada çocuğu yapacak doğru insanı da bulamadık. Bundan sonra da kısmet tabii ama insanların ne kadar yaşayacağı belli. Ne kadar yaşayacağı derken, eli ayağı tutan zamanı diyorum. Öksüz kalır sonra o çocuk. Bu yaşta zor. Ben yok olursam, o çocuk yalnız kalır. Bunu istemem” yanıtını vermişti.

Kadir İnanır operasyon geçirdi! Sevgilisi Jülide Kural yoğun bakıma  kaldırıldığını duyurdu

Kadir İnanır'ın sevgilisi Jülide Kural hakkında şunları söylemişti: Bundan sonraki yaşamımı değerli bir uğraşla geçirmek istiyorum. Jülide Hanım, bu uğraşımda müthiş cesaret veren, sürekli arkamda duran, kendi değerleriyle katkı sağlayan biri. Onun için kendisini buradan kutlamak istiyorum. Bütün sıkıntılarımızın kalkması için büyük bir uğraş veriyor. Özellikle de sağlığım konusunda.

Kadir İnanır'ın çocuğu var mı? Herkesten sakladığı oğlu kim? 72 yaşındaki sanatçının bilinmeyenleri ile ilgili etiketler Kadir İnanır Jülide Kural kadir inanır çocuğu var mı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.