Kadir Ezildi'nin acı günü

'En Hamarat Benim' yarışmasının sunucusu Kadir Ezildi aldığı acı haberle yıkıldı. Kadir Ezildi'nin anneannesi Gülhanım Kaplan hayatını kaybetti.

FOX TV'de ekrana gelen 'En Hamarat Benim' isimli yarışma programının sunucusu Kadir Ezildi hayatının en büyük acılarından birini yaşadı. Kadir Ezildi'nin anneannesi olan Gülhanım Kaplan yaşamını yitirdi.

kadir ezildi

YENİ EVİNDE 1 AY OTURABİLDİ...


Gülhanım Kaplan’ın kalp krizi nedeniyle vefat ettiği öğrenildi. Ezildi, anneannesine yeni ev almış ve baştan aşağı mobilyalarını değiştirmişti. Gülhanım Kaplan’ın yeni evinde sadece 1 hafta oturabildiği öğrenildi.

Kadir Ezildi, yıllardır yapılmasını beklediği apartmanına sonunda taşınmıştı. Instagram hesabında ananesi, annesi ve kendisinin evi hakkında paylaşımlarda bulunan Kadir Ezildi gece yarısı acı bir haberle sarsıldı. Aynı apartmanda ev alan, daha dün kendi dairesinden inerken şurası da anneannemin dediği Gülhanım Kaplan’nın acı haberini sosyal medyada çektiği videolarla tanınan Bizim Kız isimli yani gerçek adıyla Nurşen Karayanız Facebook hesabından duyurdu.

Kadir Ezildi'nin acı günü - Resim : 3

Kadir Ezildi'nin acı günü ile ilgili etiketler Kadir Ezildi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.