Kadir Ezildi kimdir? En Hamarat Benim Kadir Ezildi kaç yaşında, nereli, evli mi?

Obsesif temizlik hastası olan Kadir Ezildi yeniden gündem oldu. Temizlik Avcıları ve En Hamarat Benim adlı programla ünlenen Kadir Ezildi’nin biyografisi merak edilmektedir. Peki ama Kadir Ezildi kimdir?

Daha lise sıralarında başlayan temizlik hastalığı ve sosyal medyada çektiği kısa videolarla gündem olan ve TLC ekranlarında yayınlanan Temizlik Avcıları adlı programla ünlenen Kadir Ezildi’nin eski hali görenleri şaşırttı. Peki, Kadir Ezildi kaç yaşında, aslen nereli, evli mi?

Kadir Ezildi kimdir?

19 Mart 1995 tarihinde İstanbul’un Bakırköy ilçesinde dünyaya gelen Kadir Ezildi tam bir temizlik ve titizlik hastasıdır. Annesi ve kardeşleriyle birlikte yaşayan Ezildi, ünlü olmadan hemen önce özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışmaktaydı.

Kadir Ezildi kimdir? En Hamarat Benim Kadir Ezildi kaç yaşında, nereli, evli mi?

Önce FOX TV ekranlarındaki En Hamarat Benim ve ardından da TLC ekranlarında yayınlanan Temizlik Avcıları programı ile tanınan Kadir Ezildi, sosyal medyada paylaştığı videolarla kısa sürede geniş hayran kitlesine ulaştı.

Kadir Ezildi’nin temizlik konusundaki bu takıntısı anne ve babasının ayrılmasından hemen sonra başladı. Kazandığı paranın bir çoğunu temizliğe ve temizlik malzemelerine harcayan Ezildi, "Çamaşır suyunu temiz olması için çiçeklere bile döküyorum" diyor.

Kadir Ezildi kimdir? En Hamarat Benim Kadir Ezildi kaç yaşında, nereli, evli mi? - Resim : 2

Öyle ki evdeki mobilyaları kendi temizlik anlayışına uymadığı gerekçesiyle baştan aşağıya yenilen Ezildi, market alışverişi esnasında da temizlik ürünlerinin olduğu reyonda çok fazla zaman geçiriyor.

Kadir Ezildi kimdir? En Hamarat Benim Kadir Ezildi kaç yaşında, nereli, evli mi? ile ilgili etiketler Kadir Ezildi En Hamarat Benim
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.