Kadir Doğulu Pes Ediyor! Eşi Neslihan Atagül Aşkın Tarifi'ne Dur Dedi! İşte Dizinin Son Kararı

Ve sonunda Aşkın Tarifi dizisiyle ilgili hayranları oldukça üzecek yeni bir iddia ortaya atıldı. Dizideki partneri Serra Arıtürk ile yakınlaştığı anların gün yüzüne çıktığı Aşkın Tarifi’nde olanlar oldu. Bundan sonraki süreçte yeni gelişmelerin yaşanması beklenmekte.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk’ün oynadığı Aşkın Tarifi dizisiyle ilgili bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Yayınlandığı ilk bölümünden bu yana izlenme rekorları kıran dizide Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk arasındaki yakınlaşmaya Neslihan Atagül “Dur” dedi.

Partneri Arıtürk ile yakınlaştığı anların görüntüleri hayranları tarafından sosyal medyada paylaşılan Kadir Doğulu oldukça zor durumda kalırken eşi Neslihan Atagül’ün bu duruma sessiz kalması da kafaların karışmasına neden oldu.

Kadir Doğulu Pes Ediyor! Eşi Neslihan Atagül Aşkın Tarifi'ne Dur Dedi! İşte Dizinin Son Kararı

Ancak gerçekler daha sonrasında ortaya çıktı. Sosyal medyada rol arkadaşı Arıtürk ile samimi videoları ortaya çıkan Doğulu, uzunca bir süre gündemde kaldı. Hayranları ise bu olayın dizideki bir senaryodan dolayı normal bir durum olduğuna dikkati çekerken bazıları da evli bir adam için bu sahnelerin çok yanlış olduğunu savundu.

Bu durum karşısında sessiz kalmaktan çekinmeyen Aşkın Tarifi yapımcılarının ilerleyen bölümlerde Kadir Doğulu ile yollarını ayıracakları iddia edilince yer yerinden oynadı. Yaşanan sahnelerden ötürü ise Neslihan Atagül’ün bazı hayranları da, “Biri artık Kadir’e lütfen evli olduğunu söylesin.” diyerek yaşananlara tepki gösterdi.

Kadir Doğulu Pes Ediyor! Eşi Neslihan Atagül Aşkın Tarifi'ne Dur Dedi! İşte Dizinin Son Kararı - Resim : 2

Ancak kulislerden gelen son iddialarda ise eşi Neslihan Atagül’ün isteği ile Kadir Doğulu’nun Aşkın Tarifi dizisinden yakın bir zamanda ayrılacağı yönünde. Bakalım ilerleyen zamanlarda bu iş nerelere kadar gelecek.

Kadir Doğulu Pes Ediyor! Eşi Neslihan Atagül Aşkın Tarifi'ne Dur Dedi! İşte Dizinin Son Kararı ile ilgili etiketler Kadir Doğulu Neslihan Atagül Serra Arıtürk Aşkın tarifi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.