'Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk imam nikahıyla evli' iddiasına Arto'dan olay yorum

'Felakat tellalı' lakaplı ses sanatçısı ve yazarı Onur Akay, Kadir Doğulu'nun eski rol arkadaşı Serra Artürk ile imam nikahıyla evlendiğini iddia etti. Beyaz TV'de ekrana gelen 'Söylemezsem Olmaz' programının yorumcularından Arto Dalga konu ile ilgili şaşırtan bir yorumda bulundu: ''Neslihan'ın çocuğu olmuyorsa, Kadir'in Serra ile birlikte olması son derece aslında normal. Son derece uygun oluyor. Aileyi büyütme çabası...''

Geçtiğimiz yaz samimi görüntüler veren genç oyuncu Serra Arıtürk ile Kadir Doğulu'nun 'yasak aşk' yaşadığı iddiası ortaya atılmıştı. Geçtiğimiz yaz Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'nun ayrılma noktasına geldiği iddia edilmişti. Son olarak, magazin camiasında “felaket tellalı” olarak anılan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, final yapan 'Aşkın Tarifi' dizisinde birlikte rol alan Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk ile ilgili çeşitli iddialar ortaya attı.


Bektaşiilk tarikatına üye olan 39 yaşındaki oyuncu Kadir Doğulu ve eski partneri Serra Arıtürk'ün imam nikahıyla evli olduğunu, Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'nun boşanacağı iddia edildi. Konu ile ilgili Beyaz TV'de ekrana gelen 'Söylemezsem Olmaz' programına konuşan Onur Akay'ın açıklamaları karşısında programın sunucularından Arto Dalga'nın yaptığı yorumlar ise ağızları açıkta bıraktı.

Arto Dalga bombayı patlattı: 'Eğer Neslihan Atagül'ün çocuğu olmuyorsa...'

İşte programda konuşulanlar...

Onur Akay: Bazı istihbaratlar bana uzun zamandır geliyordu. Ben geçtiğimiz aylarda Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül'ün boşanacaklarını yazmıştım ama araya birileri girip ikiliyi barıştırdı. Serra Arıtürk'ün annesi ve babası Urla'da yaşıyormuş, Serra'nın Kadıköy'de evi de var. Tabi bu çok önemli kaynaklardan ve Urla'dan geliyor. Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk'ün Urla'da bir evde buluştuklarını iddia ediyorlar. Neslihan Atagül'ün 'hamile mi, değil mi?' diye bir tartışması vardı sosyal medyada. Bana gelen bilgiler o kadar ilginç ki... Serra Arıtürk'ün bebek beklediği söyleniyor. Ankara'ya gitmiş Kadir bir üniversitenin gününe katılmış. Serra Arıtürk'ün babaannesi ile o üniversitedeki etkinliğe birlikte gittiğini söyleyenler de var. Bazı kişiler Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'nun ayrılmasını istiyorlar. O kadar çok bilgiler gönderiyorlar ki bana kaynaklı, sağlam...

Onur Akay, Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk'ün imam nikahıyla evlendiklerini iddia etmişti


Arto Dalga: Kadir Doğulu bir tarikat mensubu olduğunu kendisi söyledi. Dolayısıyla imam nikahı bize çok uzak gelmiyor düşündüğünde Serra Arıtürk'le. 'Neslihan'la çocuğu olmuyor' iddiaları da var. Acaba Serra ile birlikte olmasının sebebi çocuk mu? Serra ile birlikte olması son derece aslında normal. Son derece uygun oluyor. Bir çocuk ve aileyi büyütme çabası.

Bircan Bali: Arto'nun uyku saati geldi, saçmalıyor. O zaman karısını bıraksın Kadir Doğulu gitsin sonra kiminle ne yapıyorsa yapsın.

Seren Serengil: Our Bey genelde sizin haberleriniz hep doğru çıkar. O nedenle sonuna kadar dinledim ben de ama bu bana deli saçması geldi. Ben Neslihan'ın bu evlilikten gittiği zaman hiçbir kayba uğramayacağını düşünüyorum. Neslihan'a her yol açık. Yorulmayacağını bile düşünüyorum. Neslihan aşık olduğu için zaten bunlar oluyor ama... Bunların dizileri çok tutmamıştı, uzun zaman bir arada olmadılar. Kaldırıldı zaten. Sonraki süreçte de Neslihan'ın Dubai'ye ödül almaya gittiğinde aralarının bozuk olduğu suratından bile belliydi. Kadir Doğulu'nun Serra Arıtürk ile olan samimi fotoğrafları... Her evli kadın tepki gösterir buna. Araları bundan bozulmuş olabilir. Serra da rahat bir kız demekki. Evli bir adamla romantik... Dizileri tutmadı da reklam mı yaptılar bilmiyorum. Kadir, Neslihan'da bulamadığı neyi buldu Serra'da. Ben Neslihan'ın böyle bir şey sezinlediği anda ilişkisini devam ettirmeyeceğini düşünüyorum.

'Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk imam nikahıyla evli' iddiasına Arto'dan olay yorum - Resim : 3


Bircan Bali: Ben dini nikah kısmında şöyle olabilir diye düşünüyorum... O dönem çok yakınlaşma sahneleri vardı ya, mensubu olduğu tarikattan dolayı, yakınlaşmaları belki dini nikah gerektirmiş olabilir. Gerçekten bir koca ilişkisi olduğunu düşünmüyorum.

Seren Serengil: Kız işini bıraktı adam için. Kadir Doğulu için Neslihan Atagül, Engin Akyürek ile olan dizisini 'hastalandım' diye bitirdi. Kocasının yanına geldi. Kızının bu kadar kariyeri de etkileniyor.

 

 

'Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk imam nikahıyla evli' iddiasına Arto'dan olay yorum ile ilgili etiketler Kadir Doğulu Neslihan Atagül Onur Akay Bircan Bali Seren Serengil Arto imam nikahı Serra Arıtürk
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.