Kadir Çöpdemir'in acı kaybı... Annesi Ayşe Çöpdemir hayatını kaybetti

54 yaşındaki oyuncu ve radyo programcısı Kadir Çöpdemir aldığı acı haberle yıkıldı. Kadir Çöpdemir'in annesi Ayşe Çöpdemir hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu acı haberi sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Oyunculuk kariyer boyunca birçok yapımda rol alan, Ekmek Teknesi dizisinde canlandırdığı 'Kirli' karakteriyle hafızalara kazınan ve radyo programı sunan Kadir Çöpdemir anne acısıyla sarsıldı. Kadir Çöpdemir'in annesi Ayşe Çöpdemir hayatını kaybetti.

Kadir Çöpdemir, acı haberi 131 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından duyurdu. Annesinin bir fotoğraf karesini yayınlayan Çöpdemir, paylaşımın altına ''ANNECİM GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDEN GÖNLÜMÜZÜN İÇİNE İNTİKAL ETTİ… MENZİLİ MÜBAREK, MEKANI CENNET OLSUN…TAZİYEDE BULUNAN, YANIMIZDA OLAN HERKES SAĞOLSUN, ALLAH SİZLERE BEREkETLİ ÖMÜR NASİP ETSİN…'' notunu düştü.

Kadir Çöpdemir'in acı kaybı... Annesi Ayşe Çöpdemir hayatını kaybetti

Kadir Çöpdemir'e aralarında çok sayıda ünlü ismin de bulunduğu takipçisinden baş sağlığı mesajları yağdı.

 

Kadir Çöpdemir'in acı kaybı... Annesi Ayşe Çöpdemir hayatını kaybetti ile ilgili etiketler kadir çöpdemir Ayşe Çöpdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.