Kadir Çöpdemir'den Cansu Taşkın'a 'halı' göndermesi

Model, sinema oyuncusu ve sunucu Cansu Taşkın, önceki geçtiğimiz günlerde bir kafede otururken çekilmiş pozunu paylaştı. Üzerinde lila rengi kolları derin kesim bir elbise vardı. Taşkın içineyse çamaşır giymemişti. Bu fotoğrafa ünlü oyuncu Kadir Çöptemir'den bomba bir yorum geldi. Çöpdemir'in 'halı' göndermeli yorumuna Taşkın'ın yanıtı ise gülücük ve yüzünü kapatan maymun emojisi oldu..

Verdiği iddialı pozlarla tanınan model, sinema oyuncusu ve sunucu Cansu Taşkın, geçtiğimiz hafta içerisine sütyen giymediği lila rengi elbisesi ile çekildiği bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. 

Taşkın paylaştığı fotoğrafa, "30 Mart 2021'de Çırağan Sarayı'nda kırmızı halı sunumum ile karşınızda olacağım" notunu da ekledi. 

Takipçilerinden 30 binden fazla beğeni alan Taşkın'ın bu fotoğrafına en ilginç yorum ise ünlü oyuncu Kadir Çöpdemir'den geldi. 

Kadir Çöpdemir'den Cansu Taşkın'a 'halı' göndermesi

Çöpdemir, "Halının bile şanslısı olmak lazım... Ladik’ler, Peluş halılar, İpek halılar şu an dövünüyor, uvunuyor Cansu Hanmı..." ifadelerini kullandı. 

Çöpdemir'in halı vurgulu yorumu 100'den fazla kişi tarafından beğenilirken, Cansu Taşkın'ın da bu yoruma gülen surat ve yüzünü kapatan maymun emojileri ile cevap verdiği görüldü. 

Kadir Çöpdemir'den Cansu Taşkın'a 'halı' göndermesi - Resim : 2

Kadir Çöpdemir'den Cansu Taşkın'a 'halı' göndermesi ile ilgili etiketler Cansu Taşkın Instagram kadir çöpdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.