Kadir Çöpdemir ve Seda Akgül böyle hasret giderdi!

Ünlü sunucu Seda Akgül yakın arkadaşı radyocu ve oyuncu Kadir Çöpdemir ile hasret giderdiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Ancak fotoğrafta verdikleri poz sosyal medyada olay yarattı.

Ünlü sunucu Seda Akgül, yakın arkadaşı Kadir Çöpdemir ile Instagram hesabından bir fotoğraf paylaştı. İkilinin paylaştığı poz sosyal medyada kısa sürede yüzlerce beğeni aldı. Ancak Seda'nın bacağını tutup kaldıran Kadir'e kimse anlam veremedi.

DOST DEDİĞİN BÖYLE HASRET GİDERİR

Seda Akgül, Kadir Çöpdemir ile fotoğrafını paylaşıp altına "Bizde dost dediğin böyle güreşerek hasret giderir. Benim sabah neşem, oud kokulu arkadaşım. Onun deyimiyle "İşiniz gücünüz rast gelsin, tabancanızdan ses gelsin " notunu düştü.

İşte Seda Akgül'ün o pozları:

kadir-copdemir-ve-seda-akgul-den-bir-garip-poz-10385959_500_m

kadir-copdemir-ve-seda-akgul-den-bir-garip-poz-10385959_9911_m

Kadir Çöpdemir ve Seda Akgül böyle hasret giderdi! ile ilgili etiketler Seda Akgül fotoğraf kadir çöpdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.