Kadınların mücevherlere ulaşmasının kolay olduğunu savunan Seda Sayan'dan açıklama

Geçtiğimiz günlerde mücevher fuarına katılan ve parmağında yüzüklerle poz veren Seda Sayan, "Ben mücevher kadınıyım. Zaten artık kadınların mücevherlere ulaşması da kolaylaştı. Artık kadınlar her şeye sahip olabiliyor" şeklindeki açıklamasıyla tepki çekmişti. Sosyal medyada tepkilerin hedef olan Seda Sayan konu ile ilgili sessizliğini bozdu.

Kendisinden 25 yaş küçük olan orkestra solisti sevgilisi Çağlar Ökten ile gelecek ay Prag'da nikah masasına oturmaya hazırlanan 59 yaşındaki şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, geride bıraktığımız günlerde bir mücevher fuarına katılmış ve açıklamalarıyla tepki çekmişti.


Fuarda görüntülenen Seda Sayan, "Ben mücevher kadınıyım. Kadınların mücevhere ulaşması ve alım gücü artık kolaylaştı. Takıya düşkünlüğüm başka bir şey. Çağlar evlilik teklifi yüzüğü olarak tam tur bir yüzük aldı. Onun dışında takılarımı kendim alıyorum. Ben senelerin Seda'sıyım. Bende olmayacak da böyle görkemli yüzükler kimde olacak? Tam nikaha doğru çok doğru bir adresteyim. Çağlar'ın işi kolaylaştı" açıklamasında bulunmuştu.

 
SÖZLERİNE TEPKİ YAĞDI

Açıklamaları kısa sürede gündem olan Seda Sayan'a sosyal medyadan tepki yağmıştı. tv8 ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına ses kaydı gönderen Seda Sayan, kendisini eleştirenlere cevap verdi. Ünlü sanatçı sözlerinin çarpıtıldığını ve çok kırıldığını ifade etti.

Kadınların mücevherlere ulaşmasının kolay olduğunu savunan Seda Sayan'dan açıklama


Konu ile ilgili sessizliğini bozan Seda Sayan şunları söyledi...

"Sözlerimin çarpıtılması nedeniyle dün eğlenmek için gittiğimiz mekandan çıkarken basın mensuplarının röportaj yapma isteğine, o kadar kırıldım ki cevap vermedim. 'Bundan sonra sizinle konuşmayacağım. Söylediklerimi çarpıtıyorsunuz' dedim. Gerçekten çok sinirliyim bu konuda.

Altı yıl bir mücevher markasının reklam yüzüydüm. 'Kadınların mücevhere alım gücü kolaylaştı' derken on karatlık taştan bahsetmiyordum ben. Artık minicik bir tektaş da var, 20 karatlık da, 50 karatlık da tektaş da var.

Ayrıca 6 yıldır yaptığım mücevher reklamında kampanyalar oluyor. İnsanlar taksitlerle alıyor. Bilmiyor musunuz bunun böyle olduğunu da konuları nerelere getiriyorsunuz. Benim ağzımdan çıkanı kulağım duymuyor mu?"

 

 

Kadınların mücevherlere ulaşmasının kolay olduğunu savunan Seda Sayan'dan açıklama ile ilgili etiketler Seda Sayan Sosyal Medya çağlar ökten mücevher tektaş
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.