Kadınların kavgasına erkekler de dahil oldu! Ortalık savaş alanına döndü! O anlar kamerada...

Esenyurt'ta kadın komşular arasında çıkan kavgaya erkekler de karışınca ortalık savaş alanına döndü. Taraflar silah, tekme ve yumruklarla birbirlerine saldırdı. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Olay, dün 17.00 sıralarında Selahattin Eyyubi Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, aynı apartmanda yaşayan Gülbeyaz K. ve Melike Ö. İsimli iki kadın arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma başladı.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşürken, erkeklerinde olaya karışmasıyla ortalık savaş alanına döndü. Dakikalarca süren olayda taraflar birbirlerine tekme ve yumruklarla saldırırken, Gülbeyaz K. isimli kadının akrabası, Eldin E. isimli şahsı silahla yaralayarak kayıplara karıştı. Yaralı şahıs ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kadınların kavgasına erkekler de dahil oldu! Ortalık savaş alanına döndü! O anlar kamerada...

SANİYE SANİYE KAMERADA

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler tarafları sakinleştirirken, kaçan silahlı saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Yaşanan o kavga anları ise çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kadınların kavgasına erkekler de dahil oldu! Ortalık savaş alanına döndü! O anlar kamerada... ile ilgili etiketler İstanbul Esenyurt Kavga Komşu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.