Kadınların fotoğrafını çekerken yakalandı! Sapık adama meydan dayağı...

Esenyurt'ta durakta otobüs bekleyen kadınların fotoğraflarını çekip taciz eden bir adamı farkedenler sapığı darp etti. Olay sonrası cep telefonuna bakılan şahsın telefonundan çok sayıda kadın fotoğrafı çıktı.

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde dün 16.30 sıralarında Esenyurt Doğan Araslı bulvarı üzerinde mide bulandıran bir sapıklık yaşandı. 

KADINLAR, FARK EDİP BAĞIRMAYA BAŞLADI

İddiaya göre, durakta otobüs bekleyen iki kadın yanlarına yaklaşan O.Ç isimli şahsın hareketlerinden rahatsız oldu. Daha sonra uzaklaşmaya çalışan kadınlar kendilerinin fotoğraflarının çekildiğini fark edip bağırmaya başladı.

Kadınların fotoğrafını çekerken yakalandı! Sapık adama meydan dayağı...

 

CEP TELEFONUNDAN ÇOK SAYIDA KADIN FOTOĞRAFI ÇIKTI

Yardım çığlıklarını duyan çevredeki vatandaşlar şüpheliyi önce yakaladı daha sonra darp etmeye başladı. Elinden cep telefonu alınan O.Ç’nin fotoğraf galerisinde bir birinden farklı çok sayıda kadın fotoğrafı olduğu görüldü. 

 

MEYDAN DAYAĞI KAMERADA

Vatandaşlar darp ettikleri şahsı, yakında bulunan polis merkezine teslim ettiler. Emniyetteki işlemlerin ardından O.Ç adliyeye sevk edildi. Yaşanan anlar ise tacize uğradığı iddia edilen bir kadının cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kadınların fotoğrafını çekerken yakalandı! Sapık adama meydan dayağı... ile ilgili etiketler Esenyurt fotoğraf Kadın durak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.