Kadınlara Regl Olunca Bunları Yapın, Kafanız Rahat Etsin! Erkeklere 3 Hayat Kurtaran Tavsiye

Kadınlara regl olunca nasıl davranacağını bilmeyen her erkek başarısızdır diyemeyiz. Her kadında farklı bir ağrı ve süreç yaşatan regl, erkeklerin de hayatını etkiliyor. Partnerinin regl olduğunu bilen bir erkek olmanın avantajlarını araştırdık. Regl dönemindeki kadınlara bunları yapın, kafanız rahat etsin!

Kimisi ağrı kesiciyle regl dönemini geçiştirirken kimi kadın da bitki çayıyla bu sanclı dönemi atlatmaya çalışır. Her kadın da regl ağrısına iyi gelecek bir çareyi kendince bulur. Peki ya erkekler? Kadınlara regl olunca nasıl davranılması gerektiğini biliyorlar mı? Bilmeyenler için yapılması gerekenleri listeledik. Kadınlara Regl Olunca Bunları Yapın, Kafanız Rahat Etsin! Erkeklere 3 Hayat Kurtaran Tavsiye..

İşte Regl Olan Partnerinize Yapmanız Gerekenler

Çikolata Alın

Sinir harbiyle geçen ve ağlama nöbetlerine neden olan regl sancısı için çikolata bir nebze de olsa sakinleştiricidir.

Alttan Almazsanız Yandınız

Zaten tartışmak için sebep arayan kadınlar için regl döneminde en büyük istek dinlenmek, anlaşılmak ve çokça susmaktır. Susun, alttan alın.

Sıcak Su Torbası

ketıla su koyuyorsun, sıcak su torbasına dolduruyorsun. tölerans seviyesini bir iki tık yukarı çekiyorsun.

Son olarak kadının ayaklarını sıcak, gönlünü hoş tutuyorsun!

 

 

 

Kadınlara Regl Olunca Bunları Yapın, Kafanız Rahat Etsin! Erkeklere 3 Hayat Kurtaran Tavsiye ile ilgili etiketler regl ağrısı regl sancısı nasıl geçer
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.