Kadınlar tuvaletinde gizli kamera skandalı! Eski bir büyükelçilik çalışanı tutuklandı

Tayland’daki Avustralya Büyükelçiliği'nin kadınlar tuvaletinde gizli kameraların bulunduğu ve eski bir büyükelçilik çalışanın tutuklandığı bildirildi. Kameraların ne kadar süredir tuvalette olduğu ve kimlerin kayıt altına alınarak mahremiyetinin ihlal edildiği henüz bilinmiyor.

Tayland’ın başkenti Bangkok’ta bulunan Avustralya Büyükelçiliği'nin kadınlar tuvaletinde gizli kamera bulunduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği ifade edilirken, kameraların bir kadının tuvaletin zemininde hafıza kartı bulmasının ardından tespit edildiği aktarıldı.

ESKİ BİR ÇALIŞAN TUTUKLANDI

Tayland polisi tarafından yapılan açıklamada, olayla ilgili eski bir büyükelçilik çalışanın tutuklandığı bildirildi.

Kadınlar tuvaletinde gizli kamera skandalı!  Eski bir büyükelçilik çalışanı tutuklandı

ESKİ ÇALIŞANIN KİMLİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Avustralya Dışişleri ve Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, şahsın 6 Ocak'ta Tayland Kraliyet Polisi tarafından tutuklandığı doğrulanarak, söz konusu eski çalışanın 2013'ten bu yana büyükelçilikte bilişim teknolojileri sistemleri yöneticisi olarak çalışan 30'lu yaşlarında ve evli olan Bank Thamsongsana olduğu belirtildi.

Avustralya Büyükelçiliğinin Bangkok'taki yeni binası 2017'den bu yana faaliyetine devam ederken, son derece güvenli bir tesisi olarak kabul ediliyor. (İHA)

Kadınlar tuvaletinde gizli kamera skandalı! Eski bir büyükelçilik çalışanı tutuklandı ile ilgili etiketler Tayland gizli kamera Avustralya Büyükelçiliği bangkok kadınlar tuvaleti
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.