Kadınlar Türkiye Kupası'nda şampiyon ÇBK Yenişehir Belediyespor

Mersin'in ev sahipliğinde düzenlenen Basketbol Bitci Kadınlar Türkiye Kupası yarı final maçında, Nesibe Aydın'ı 74-66 yenen Fenerbahçe Safiport ile OGM Ormanspor'u eleyen ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, Servet Tazegül Spor Salonu’nda şampiyonluk maçına çıktı. Mersin ekibi sarı-lacivertlileri 13 sayıyla mağlup edip şampiyon oldu.

Bitci Kadınlar Türkiye Kupası finalinde ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, Fenerbahçe Safiport'u 71-58 yenerek şampiyon oldu.

Mersin'in ev sahipliğinde düzenlenen dörtlü finalde önce OGM Ormanspor'u deviren Mersin ekibi, Servet Tazegül Spor Salonu’nda şampiyonluk maçında da bu kupayı en çok kazanan takım konumundaki sarı-lacivertliler 13 sayıyla mağlup edip şampiyon oldu.

Kadınlar Türkiye Kupası'nda şampiyon ÇBK Yenişehir Belediyespor

Dün düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Başantrenörü Victor Lapena,

"Türkiye ve Türk basketbolu için her zaman en iyisini diliyorum. ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi çok iyi mücadele sergiledi. Yarın çok iyi bir mücadele olacağına inanıyorum. Mersin ekibi kaliteli bir takım. Bundan sonra top oyuncularda. Oyuncular en yüksek performanslarını verecektir. Onlara güveniyoruz. Ellerinden gelenin en iyisini yapacaklar" dedi.

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi Başantrenörü Aziz Akkaya da çok güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptıklarını belirterek, "Fenerbahçe köklü bir kulüp ama ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi de iyi bir organizasyon. Bu organizasyona daha da değer katmak için buraya geldim. Kupayı burada bırakmak istiyoruz. Avrupa'da iddialı iki takım... Yarın iki süper takım oynayacak. Tüm taraftarlar bu iki takımı izlesin." değerlendirmesinde bulundu.

 

Kadınlar Türkiye Kupası'nda şampiyon ÇBK Yenişehir Belediyespor ile ilgili etiketler canlı izle Mersin Yenişehir Fenerbahçe Safiport ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.