Kadınlar için çığlık atan tampon üretiliyor!

Kadınların tamponlarını doğru zamanda çıkarmasını sağlamak amacıyla üretilen yeni tamponlar dolduğu zaman çığlık atmaya başlayacak.

Geçtiğimiz haftalarda kadınların tamponunu doğru zamanda çıkarmaları için yeni bir ürün tanıtan Tampax firması yeni ürünleriyle oldukça ses getirdi. Yeni ürün olan Tampax: Scream, çıkmaya hazır olduğunda çığlık atacak.

KADINLAR ÇIKARMAYI UNUTMAYACAK

Markanın sözcüsü, “Kadınlar yıllarca, tavsiye edilen kullanımın ardından tamponlarının sızıntı yaptıklarından şikayet ettiler. Ve bazıları da günlerce tamponlarını çıkarmayı unuttuklarını söyledi. Biz de onlar için dolduğunda yüksek sesle ve titreşimli uyarı veren sistem geliştirdik. Böylece kadınlar sızıntıların önüne geçebilecek ve artık tamponlarını çıkarmayı unutmayacaklar'' diye konuşuyor.

 Kadınlar için çığlık atan tampon üretiliyor!

"VAJİNAM ARTIK ÇIĞLIK ATACAK"

Sözcü ayrıca, Tampax kullanıcılarının, vajinanın içinden yüksek sesle çığlık atan bu yeni ürünü denemek için heyecan duyduklarını da ifade ediyor.

Ürünü denemek için sabırsızlanan bir kadın, ''Vajinam artık çığlık atacak, tamponu değiştirmemem için bir sebebim yok. Çok heyecanlıyım'' diyerek marka sözcüsünü onayladı.

 Kadınlar için çığlık atan tampon üretiliyor! - Resim : 2

SESİ AYARLANABİLECEK

Yeni tamponlar, aplikatör tasarımı ve çığlığın uzunluğu ve tınısı dahil olmak üzere çeşitli seçeneklerle birlikte sunulacak. Kullanıcılar “yüksek perdeli çığlıklar”, “kısık ses” veya sadece “titreşim” kullarak seçim yapabilecekler.

Kadınlar için çığlık atan tampon üretiliyor! ile ilgili etiketler tampax çığlık atan tampon
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.