Kadınlar Erkeklerde İlk Bunlara Dikkat Ediyor! Bu Konularda Taviz Yok!

Kadınların davranışları konusunda akıllarında hep bir soru işareti olan erkek kişisi ilk tanışmada kendilerine dikkat etmeleri görüyor. Pek çok kadının taviz vermediği konular ortak. Kimileri görüntüye önem verirken kimileri de entelektüel birikim hastası. Peki kadınların erkeklerde ilk dikkat ettiği şeyler ne?

Pek çok erkek ilk buluşmada kadınlara nasıl yaklaşması gerektiği konusunda ayrılıklara düşüyor. Görüntüye önem veren kadınlar da var, zekaya da. Ancak şu bir gerçek ki kadınların erkeklerde dikkat ettiği konular farklı farklı. Kadınlar Erkeklerde İlk Bunlara Dikkat Ediyor! Bu Konularda Taviz Yok!

KADINLAR ERKEKLERDE İLK BUNLARA DİKKAT EDİYOR!

Yeni bir ilişkiye başlayan kadınların partnerlerinden bekletisinde farklılıklar olabiliyor. Birinci planda tutulmak, dinlenmek, algılanmak, güzel bir görünüm, çalışkan ve dürüst bir yapı ilk buluşmada da önemli, ilişkinin devamında da. Biz de kadınların en dikkat ettiği 5 şeyi listeledik.

- Kıyafetlerdeki Renk Uyumu

- Doğru Saç Kesimi

- Temiz Tırnaklar

- Temiz Dişler

- Ter Kokmaması

 

Kadınlar Erkeklerde İlk Bunlara Dikkat Ediyor! Bu Konularda Taviz Yok! ile ilgili etiketler ilişkiler kadın erkek ilişkileri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.