Kadının feryatları ekipleri alarma geçirdi

Şişli'de bir binadan yükselen kadın çığlığı polis ekiplerini harekete geçirdi. Yalnız yaşayan ve evinde düşen kadının kapısını açamayan ekipler, itfaiyeden yardım istedi. Eve balkondan giren itfaiye yaşlı kadını kurtardı.

Olay, Feriköy Mahallesi Baruthane Caddesi'nde saat 06:00 sıralarında meydana geldi. 4 katlı binanın birinci katından kadın çığlıkları geldiğini duyan bir vatandaş devriye görevi yapan polis ekiplerini durdurarak durumu bildirdi. Binanın önüne gelen polis ekipleri, dairede yalnız yaşayan 87 yaşındaki Aydan S.'nin düşerek yaralandığını belirledi. Yaşlı kadının sesini duyurabilmek için camın önüne kadar sürünerek geldiği öğrenildi. 

KAPIYI AÇAMAYINCA İTFAİYEDEN YARDIM İSTENDİ

Yaşlı kadının kapıyı açamaması nedeniyle polis ekipleri itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri merdiven aracıyla yaşlı kadının bulunduğu camdan içeri girerek kapıyı açtı. 

Kadının feryatları ekipleri alarma geçirdi

YAŞLI KADIN HASTANEYE KALDIRILDI

İtfaiye ekiplerinin kapıyı açmasının ardından sağlık ekipleri daireye girdi. İlk müdahalesi sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan yaşlı kadın ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

DHA

Kadının feryatları ekipleri alarma geçirdi ile ilgili etiketler Şişli polis itfaiye Kadın çığlık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.