Kadını taciz edip polise saldırdı

İzmir'in Konak ilçesinde yolda yürüyen bir kadını taciz eden adam, kendisini uyaran polise saldırdı. Yaşanan arbede sırasında polis memuru H.A.'yı darbeden A.K. isimli adamın gözaltına alındığı öğrenildi.

Olay, kısıtlamadan sonra Konak Mahallesi Mucibürrahman Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, yolda yürüyen bir kadın, A.K. tarafından sözlü olarak taciz edildi. Bunun üzerine kadın, durumu cadde üzerinde uygulama yapan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli polis ekiplerine bildirdi.

ÖNCE KÜFRETTİ SONRA SALDIRDI

Kadının şikayeti üzerine polis ekipleri A.K.'ya uyarıda bulundu. Polis ekiplerinin uyarısına tepki gösteren A.K., önce küfür etti, daha sonra da polis memuru H.A.'yı darbetti. Yaşanan kargaşanın ardından polis ekipleri, A.K.'yı gözaltına alırken, yaralanan polis memuru H.A. isesağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edildi.

Bu arada yapılan araştırmada kadını taciz edip, polise saldıran şüpheli A.K.'nın birçok suçtan kaydı bulunduğu öğrenildi.

Gözaltına alnın A.K., işlemleri için Emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

(DHA)

 

Kadını taciz edip polise saldırdı ile ilgili etiketler İzmir polis Taciz Darp
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.