Kadına Şiddet Mezarlık'ta Tepki Buluyor! Birce Akalay'ın Başrolündeki Dizi Dijital Platformda

Ülkemiz sınırları içerisinde son günlerde yaşanan kadın cinayetleri yeniden gündeme gelirken kadına şiddet dizilere de konu olmaya devam ediyor. Bu konuda atılan yeni adımlardan birisi de yönetmen Abdullah Oğuz’dan geliyor.

Kadın cinayetleri en büyük sorun olmaya devam ederken geçtiğimiz sezon başrollerinde Hülya Avşar ile Deniz Çakır’ın yer aldığı Masumiyet dizisi kadına şiddeti konu almış ancak pek fazla ilgi görmemişti. Dizinin yüksek bütçesi nedeniyle yayından kaldırıldığı iddia edilmişti.

Gelecek 2022 yılında da oldukça güçlü kadın karakterleri ekranlarda yer alacak. Yeni sezonda da yeni bir dijital dizi hazırlığı yapıldığı belirtilirken kadın cinayetlerini konu alacağı bir odak noktası oluşturulacak.

Kadına Şiddet Mezarlık'ta Tepki Buluyor! Birce Akalay'ın Başrolündeki Dizi Dijital Platformda

Daha öncesinde Exxen platformunda yayınlanan Hükümsüz adlı dizide kadın cinayetleri konusu işlenmişti. Yapımcılığını Abdullah Oğuz’un gerçekleştireceği ve kadına şiddetin konu alınacağı yeni dijital dizide başroller için güzel oyuncu Birce Akalay ile anlaşma yapıldığı ifade edildi.

Dizide önemli mesajların verilmesi düşünülürken projenin dijital platformda yayınlanacağı çok iddialı bir kadronun hazırlığının yapıldığı ve Mezarlık adı verilen projede çok ilginç detaylarında olması bekleniyor.

Kadına Şiddet Mezarlık'ta Tepki Buluyor! Birce Akalay'ın Başrolündeki Dizi Dijital Platformda - Resim : 2

Kadın ile Çember adlı iki önemli polisiye diziyle akıllarda yer eden yapımcı ve yönetmen Abdullah Oğuz’un yeni dijital dizisinde nasıl izler bırakacağı şimdiden merak ediliyor.

 

Kadına Şiddet Mezarlık'ta Tepki Buluyor! Birce Akalay'ın Başrolündeki Dizi Dijital Platformda ile ilgili etiketler kadına şiddet Birce Akalay Mezarlık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.