Kadın ve erkek sürücü birbirine girdi

Ankara'da iki sürücü arasındaki yol verme tartışması kavgaya dönüştü. Tartışma nedeniyle çok sinirlenen kadın sürücünün, erkek sürücüye tekme atması ve tarafların karşılıklı yumruklaşması amatör kameralar tarafından görüntülendi. Olay erkek sürücünün vatandaşların telkini ile bölgeden ayrılması ile son buldu.

Olay, Sincan ilçesine bağlı Fatih Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde kamyonet ile ilerleyen ismi öğrenilemeyen erkek sürücü ile aynı istikamete giden otomobilin kadın sürücüsü arasında 'yol verme' nedeniyle kavga çıktı.

Yol ortasına bıraktıkları araçlarından inen sürücüler birbirine girdi. Çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen olayda, kadın sürücünün erkek sürücüye tekme atmaya çalıştığı, ardından olayın büyümesi üzerine erkek ve kadın sürücünün yumruklaştığı görüldü.

Kavga, vatandaşların telkini üzerine erkek sürücünün bölgeden ayrılması ile sona erdi.

Kadın ve erkek sürücü birbirine girdi ile ilgili etiketler Ankara Kavga kadın sürücü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.