Kadın sürücüye tokat pahalıya patladı

Sarıyer'de kadın ve erkek sürücü arasında çıkan yol kavgasında ilginç anlar yaşandı. Aracından inip kadın sürücüye tokat atan adam, eski bir tekvandocuya denk gelince dayak yiyip olay yerinden ayrıldı.

Olay, geçtiğimiz günlerde İstanbul Sarıyer'de meydana geldi. Bir ara sokakta yol tartışması yüzünden bir kadın ve bir erkek sürücü tartışmaya başladı.

BURNUNDAN TUTARAK ETKİSİZ HALE GETİRDİ

İddiaya göre, kendine yol vermediği için sinirlenen erkek sürücü aracından inip, kadın sürücüye sinirlenerek tokat attı. Eski tekvandocu olan Fatma Z. isimli kadın ise tokat karşısında önce kendini savundu daha sonra ise yaşlı adamın burnundan tutarak etkisiz hale getirdi.

Kadın sürücüye tokat pahalıya patladı

YUMRUKLARIN ARDI ARKASI KESİLMEDİ

Bu sırada el freni çekilmeyen adamın kullandığı araç ise hareket etti. Aracın hareket etmesi ile panikleyen yaşlı adam, yaklaşık 2 metre giden aracına hızla binerek el frenini çekti. Kadın ise yaşlı adamın arkasından yumrukları vurmaya devam etti. Bu sırada ikilinin arasına bir genç girerek ayırdı.

Yaşlı adamın aracına binerek olay yerinden uzaklaşmasının ardından kadın da aracına binerek olay yerinden uzaklaştı. Olay anları ise bir vatandaşın cep telefonuna saniye saniye yansıdı.

Kadın sürücüye tokat pahalıya patladı ile ilgili etiketler Sarıyer Trafik Kavga video yol

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.