Kadın şoför efsanesini yıkan olay!

Kadıköy'de eşinin park ettiği aracın konumunu beğenmeyen adam, direksiyon başına geçti. Aracı yeniden park etmek için direksiyon başına geçen adam, az pedalı ile frenin yerini karıştırınca park halindeki diğer araçlara çarparak cipi devirdi.

Merdivenköy Mahallesi'nde dün akşam saat 20.30 sıralarında gerçekleşen olayda,eEşinin park ettiği aracın konumunu beğenmeyen 61 yaşındaki Mehmet Sinan Akın, aracı kendi park etmek istedi.

GAZ İLE FRENİ KARIŞTIRDI, ORTALIK BİRBİRİNE GİRDİ

Direksiyon koltuğuna geçen 61 yaşındaki Mehmet Sinan Akın gaz ile fren pedalını karıştırarak park halindeki araçlara çarparak aracı devirdi. Aracın yan yatmasıyla birlikte araç içinde sıkışan yaşlı adamı eşi ve çevredeki vatandaşlar çıkardı.


Kadın şoför efsanesini yıkan olay!

''İNANILIR GİBİ DEĞİL''

İtfaiye ve sağlık ekiplerine olayın bildirilmesiyle olay yerine gelen 112 ekipleri şoka giren yaşlı adamı ambulansla hastaneye kaldırdı. İtfaiye ekiplerinin yardımı ile araç çekici ile kaldırılarak götürüldü. Öte yandan dar bir sokakta böyle bir kazanın olması vatandaşları şaşkına çevirdi. Görgü şahitlerinden biri, "Araç otomatik vites. Gaza basmış. Panik yapınca da kaza yapmış. Bu kaza nasıl oldu inanılır gibi değil" dedi. Bu arada devrilen cip polis ve vatandaşların hep birlikte itmesiyle kaldırıldı.

Kadın şoför efsanesini yıkan olay! - Resim : 2

Kadın şoför efsanesini yıkan olay! ile ilgili etiketler Kadıköy kadın kaza Şoför Merdivenköy Mahallesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.