Kadın siyasetçinin yaptığı canlı yayın ölümü getirdi

Meksika'da belediye başkanı olan kadın siyasetçi Alma Barragán seçim bölgesinde sosyal medyada yaptığı canlı yayın sonrası öldürüldü. Barragán'ı öldüren saldırganların, sosyal medayada yapılan yayını takip ederek yerini tespit ettikleri öğrenildi.

Meksika'nın en tehlikeli eyaleti olan Guanajuato'da belediye başkan adayı olan 61 yaşındaki kadın politikacı Alma Barragán, seçim bölgesine gidip Facebook üzerinden canlı yayın yaptı.

Talihsiz kadının yeri, kendisini öldürmek isteyenler tarafından tespit edildi. Alma, seçmenler ile konuştuğu sırada bir grup silahlı adam, kendisini ve yanındaki insanları çapraz ateşe tuttu. Saldırıda Alma ve bir kişi daha hayatını kaybederken iki seçmen de yaralandı.

ÖLDÜRÜLEN İLK SİYASETÇİ DEĞİL

Alma, aday olduğu Vatandaş Hareket partisinden iki hafta için öldürülen üçüncü aday oldu. Alma, Facebook canlı yayınında, 'Gelin beraber zaman geçirelim, beraber daha iyi yapabiliriz, sizleri bekliyorum' çağırısında bulunduktan bir saat sonra saldırganlar tarafından öldürüldü.Alma'nın partisi ülkede demokrasi, insan hakları ve cinsiyet eşitliğini desteklemesi ile ön plana çıkıyor.

Kadın siyasetçinin yaptığı canlı yayın ölümü getirdi

Kadın siyasetçinin yaptığı canlı yayın ölümü getirdi ile ilgili etiketler Meksika silah Saldırı cinayet canlı yayın Facebook siyasetçi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.