Kadın siyasetçiden muhalefet liderine 'cevap gibi tokat'

Siyasetin gergin olduğu Pakistan'da, ulusal kanallardan biri olan Express TV'de yayınlanan tartışma programında kavga çıktı. Konusu 'yolsuzluk' olan programda iktidar partisinin üst düzey yöneticilerinden biri olan kadın siyasetçi, muhalefet partisi liderini adeta dövdü. Attığı tokatın videosu ise internette viral oldu.

Pakistan'ın ulusal televizyon kanallarından birinde yayınlanan siyasi tartışma programında, tartışma tokatla bitti. 

MODERATÖR AYIRAMADI

Birbirine muhalif olan iki partinin üst düzey yöneticileri önce birbirlerine bağırmaya başladı. Sonrasında ayakta birbirlerinin üzerlerine yürümeye başlayan siyasetçileri moderatör henüz ayıramadan fiziksel kavga çıkmıştı bile... 

İktidar partisi PTI'ya mensup Firdous Ashiq Awan, muhalefet partisi liderlerinden Qadir Khan Mandokhel ile 'yolsuzluk' konusunda tartışmaya başladı. Tartışma programı Pakistan'daki Express TV kanalında yayınlandı. 

Giderek ısınan tartışmada Awan ve Mandokhel stüdyoda ayağa kalktı ve sansürlenen sözlerle birbirlerine sözlü saldırıda bulundu. Hayal kırıklığı içinde ne yapacağını bilemeden olayı izleyen moderatör ise, olay fiziksele geçmeden önce müdahale edemedi. 

PAKİSTANLI KADIN SİYASETÇİDEN MUHALEFET LİDERİNE TOKAT 

Birkaç saniye sonra 51 yaşındaki Pakistan'lı kadın siyasetçi, Mandokhel'i önce yakasından ve elinden tuttu, sonra da beklenmedik şekilde yüzüne tokadı yapıştırdı. Sinirlerine hakim olmaya çalışan muhalefet partisi lideri ise kadın siyaetçiyi iterek kendinden uzaklaştırmaya çalıştı. 

VİDEO VİRAL OLDU

Stüdyo'da bulunan diğer çalışanlar ise hiçbir ülkeye yakışmayacak bu çirkin olayı sonlandırmak için harekete geçti. Fakat görüntüler çoktan internette viral olmuştu bile. 

 

 

Kadın siyasetçiden muhalefet liderine 'cevap gibi tokat' ile ilgili etiketler Pakistan Kavga canlı yayın
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.