Kadın Sarp öldü mü? Caner Cindoruk diziden ayrıldı mı?

Kadın Sarp öldü mü? Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Kadın, yeni bölümleriyle izleyenlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. 67. bölümüyle yayınlanan dizide Sarp karakterine hayat veren Caner Cindoruk'un diziden ayrılacağı iddiası güçleniyor. Son bölümün ardından hayranları yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. İşte Kadın Sarp öldü mü? Caner Cindoruk diziden ayrıldı mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Kadın Sarp öldü mü? Son bölümün ardından hayranları yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı.  Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Kadın, yeni bölümleriyle izleyenlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. 67. bölümüyle yayınlanan dizide Sarp karakterine hayat veren Caner Cindoruk'un diziden ayrılacağı iddiası güçleniyor. İşte Kadın Sarp öldü mü? Caner Cindoruk diziden ayrıldı mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

KADIN DİZİSİNDE SARP ÖLDÜ MÜ?

Kadın'ın 67. yeni bölüm fragmanında ise hastanede uyanan Bahar, yanında yatan Sarp'ı öptü. Ancak Sarp'ın hareketsiz olduğunu gören Bahar ne yapacağını bilemedi. Bahar'ın 'İnsan bir kere doğar bir kere ölür. Ama benimki iki kere öldü' sözleri dikkat çekerken, Sarp'a ne olduğu ise yeni bölümde ortaya çıkacak.

Yayınlanan 2. fragmanda Sarp ve Bahar’ın mutlu görüntüleri yayınlandı. İzleyiciler bu görüntülerin ardından Sarp’ın ölmediğini düşünseler de yayınlanan 3. fragman kafaları karıştırdı.

Kadın dizisinin 67. bölümünün 3. fragmanında Bahar, “Ya bir insan nasıl bu kötü, bu kadar bencil olabilir? Hepsi aynı işte, bu kadar bencil işte! Bir insan birini kamp yapmayı sevmediğini bildiği halde kamp yapmaya ikna edip nasıl ölür ha, nasıl ölür?” diyor.

Kadın Sarp öldü mü? Caner Cindoruk diziden ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Kadın Fox TV Caner Cindoruk
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.