Kadın polis, meslektaş eşinin tabancasıyla kafasına sıktı

Bursa'da 42 yaşındaki polis memuru Tuğba D., polis eşinin tabancasıyla başına ateş ederek yaşamına son verdi. Tuğba D.'nin psikolojik sorunlarından dolayı raporlu olduğu, geri hizmette görev yaptığı ve daha önce de intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Acı olay, saat 18.30 sıralarında Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesi Altınşehir Mahallesi Abdi İpekçi Bulvarı'nda meydana geldi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Tuğba D., iddiaya göre, akşam saatlerinde eve geldikten sonra polis olan eşi A.D.'nin tabancasını aldı. Tuğba D., başına dayadığı tabancayı ateşledi.

Kadın polis, meslektaş eşinin tabancasıyla kafasına sıktı

Silah sesini duyan site sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Tuğba D.'yi kanlar içerisinde bulan sağlık ekipleri, talihsiz kadının yaşamını yitirdiğini belirledi. Tuğba D.'nin cansız bedeni, savcı ve polisin olay yerindeki incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Tuğba D.'nin psikolojik sorunlarından dolayı raporlu olduğu ve geri hizmette görev yaptığı, daha önce de intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

DHA

Kadın polis, meslektaş eşinin tabancasıyla kafasına sıktı ile ilgili etiketler Bursa İntihar kadın polis

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.