Kadın personeli taciz ettiği için bakanlıktan kovuldu!

CHP'li Öztürk Yılmaz'ın, Avrupa Birliği Daimi Temsilciliği'nde müsteşarlık yaptığı dönemde kadın bir personeli telefonla taciz edip otel odasına davet ettiği ortaya çıktı.

Sabah gazetesinden Kenan Kıran'ın haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na ağır hakaretlerde bulunan, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında galiz küfürler eden ve rehin kaldığı dönemde aşçısı Erdan Köksal'a yumruk atan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz'ın; Avrupa Birliği (AB) Bakanlığı'nda çalışan kadını taciz ettiği ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre, AB Daimi Temsilciliği'nde müsteşar olduğu dönemde temsilcilikte çalışan bir kadını taciz etti ve otel odasına çağırdı.

OLAYI EŞİ ORTAYA ÇIKARDI

Öztürk'ün eşinin olayı öğrenip Dışişleri Bakanlığı'na gelerek olay çıkarması üzerine soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında; Yılmaz'ın telefonundaki mesajları incelendi; gönderdiği mesajlarda bakanlık çalışan kadını tacizi belgelendi ve ardından AB Bakanlığı görevinden kovuldu. Yılmaz'ın, AB Bakanlığı'nda 15 gün gibi kısa sürede görev yaptığı öğrenildi.

Kadın personeli taciz ettiği için bakanlıktan kovuldu! ile ilgili etiketler Öztürk Yılmaz CHP Taciz ab
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.