'Kadın olmanın zorlukları' videosuna kadınlardan eleştiri

Girls. Girls. Girls. Magazine'in hazırladığı 'Be a Lady They Said' videosu, son günlerde sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı. Kadın olmanın nasıl bir şey olduğunu tüm çıplaklığı ile ortaya koyan videoda yer alan Sex and the City'nin başrolü Cynthia Nixon'a ise tepkiler var.

Girls. Girls. Girls. Magazine'in hazırladığı 'Be a Lady They Said' videosu, kadın olmanın nasıl bir şey olduğunu tüm çıplaklığı ile ortaya koyuyor.

Sex and the City'deki rolüyle birçok insanın hafızasına kazınan ünlü oyuncu Cynthia Nixon'ın hikaye anlatıcılığını üstlendiği ve yaklaşık 3 dakika süren videoda kadın olma ile ilgili güçlü ifadeler yer alıyor.

SOSYAL MEDYADA TEPKİLER GECİKMEDİ

Bazı kadın kullanıcılar, söz konusu reklam filminin hikaye anlatıcılığı üstlenen Nixon'u, Sex and the City dizisindeki rolüyle, videoda yer alan birçok konuyu zamanında insanlara empoze etmesi nedeniyle eleştirilerin hedefi haline geldi.

Bir kadın söz konusu reklamı, ''Videodaki anlatıcı ablayı hatırladınız mı? 21.yüzyıl tüketim toplumunu şekillendiren Sex and the City'nin 4 ana kadın karakterinden biri. Videoda yer alan streotipleri bizzat topluma empoze eden dizi yani...'' ifadeleriyle eleştirdi.


'Kadın olmanın zorlukları' videosuna kadınlardan eleştiri

 

'Kadın olmanın zorlukları' videosuna kadınlardan eleştiri ile ilgili etiketler kadın Girls. Girls. Girls. Magazine cynthia nixon sex and the city
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.