Kadın öğretmene ne hediye alınır? Erkek öğretmene alınabilecek hediye fikirleri

24 Kasım Öğretmenler Gününde bize hayatı sevdiren ve geleceğime şekil vererek bizi bambaşka hayatlar ile tanıştıran öğretmenlerimize saygımız sonsuzdur. Anlamı oldukça farklı olan Öğretmenler Gününde kadın ve erkek öğretmene alınabilecek hediyeler konusunda az da olsa sizleri fikir sahibi yapmak istedik.

Öğretmene 24 Kasım’da hediye alırken yapılan tercihler bazen stres verici ya da endişeli bir hal alabiliyor. Stresten bir nebze olsun kurtulmak adına kadın ve erkek öğretmene alınabilecek hediyeler konusunda bazı alternatifler üzerinde durmak istedik.

Öğretmene Ne Hediye Alınır?

Kadın ve erkek öğretmene ne hediye alınır? sorusuna cevap bulmak aslında biraz zor ve stresli bir süreçtir. Genelde öğretmene çiçek alınıyor olsa da bunun için pek çok farklı alternatifte bulunmaktadır.

Erkek Öğretmene Ne Hediye Alınır?

Erkek öğretmene alınabilecek hediyeler konusunda karar vermek bazen stresli olabilir. Bunun için öğretmene ne hediye alınır sorusunun cevabı için bazı alternatifler sunmak istedik.

Masa/Duvar Saati

Erkek öğretmene alınabilecek hediyeler sıralamasında saat en çok tercih edilenler arasındadır. Şık bir duvar veya masa saati, kullanışlı ve asla unutulmayacak bir hediye seçeneğidir.

Kadın öğretmene ne hediye alınır? Erkek öğretmene alınabilecek hediye fikirleri

Termos

Kasım ayında soğuk havaların başlaması ile beraber öğretmene alınabilecek hediyeler arasında termos gelebilir. Yılın pek çok döneminde rahatlıkla kullanabilecek termoslar sadece bir hediye değil aslında unutulmaz bir detayda olabilir.

Cetvel

Bir öğretmen figürü olan cetvel, özdeşleşmiş simge olsa da hediye olarak da tercih edilebilir. Hatta hafif muzip bir hediye almayı düşünüyorsanız tercihinizi tahta cetvelden yana kullanabilirsiniz.

Kitap Ayracı

Bir farklılık yaratmak adına öğretmene kitap ayracı alabilirsiniz. Her ne kadar kitap alma konusu risk içerse de kitap ayracı tüm bu sorunların ortadan kaldırılmasına bir neden olabilir.

Çiçek

Öğretmenlere alınabilecek klasik hediyeler arasında yer alan çiçek için bir cinsiyet ayrımı kesinlikle söz konusu değildir. Erkek öğretmen içinde çiçek alınabilmektedir.

Kadın Öğretmene Ne Hediye Alınır?

Hayatımızda oldukça önemli bir yere sahip olan kadın öğretmenlerimiz için pek çok hediye alternatifi bulunmaktadır. Bizde bunu bildiğimizden dolayı kadın öğretmenler için alınabilecek hediye fikirlerine göz atmak istedik.

Kolye

Kadınlara alınabilecek en özel hediyelerden bir tanesi de kolyedir. Kadın öğretmen için bu alternatifi değerlendirebilir ve böylelikle yıllar boyunca hatırlanabilirsiniz.

Kadın öğretmene ne hediye alınır? Erkek öğretmene alınabilecek hediye fikirleri - Resim : 2

Kupa/Bardak

Şık bir bardak ile beraber öğretmenlerinizi mutlu etmek sizin elinizde. Özellikle öğretmenlere özgü üzerinde isimleri yazan bir kupa bardak sizi mutlaka hatırlanır kılacaktır.

Küçük Ev Eşyaları

Kadın öğretmenler için müthiş bir alternatif olan küçük ev eşyaları her zaman sizi hatırlamanızı sağlayacak ve kullanışlı yapısı ile beraber unutulmaz olmasını sağlayacaktır.

Not Defteri

Öğretmenlerin iş takviminde yoğun geçen günlerinde hayatlarını kolaylaştırmak adına not defteri hediyesi alternatifler arasındadır. Hatta bunun yanında özel baskılı defterler de seçenekler arasında yer alabilir.

Kalemlik

Öğretmene hediye dendiği zaman akla gelenlerden birisi de kalemdir. Sınıftaki diğer öğrencilerin çoğunda olduğu gibi kalem hediyesinin sizi daha farklı kılması açısından bir kalemlik tercihini kullanabilirsiniz.

Hediye Kutusu

Son dönemde herkes tarafından rağmen gören hediye kutuları farklı konseptlerde de kullanılmaktadır. Böyle bir hediye tercihi ile öğretmeninizi şaşırtabilir ve hatta ilgi çekecek düzeye kadar gelebilirsiniz.

Kadın öğretmene ne hediye alınır? Erkek öğretmene alınabilecek hediye fikirleri ile ilgili etiketler Öğretmenler Günü öğretmenler günü kadın öğretmen Erkek Öğretmen Öğretmene Hediye
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.